The Casagrandes dizisine 3. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

Nickelodeon dizisi The Casagrandes için erken 3. sezon onayı! Yeni sezon detayları...

"The Casagrandes" takipçilerine erken yeni sezon onayı müjdesi!

THE CASAGRANDES'TE SERÜVEN UZUN OLACAK!

Nickelodeon kanalının çocuklara yönelik Emmy ödüllü dizisi "The Casagrandes" henüz ikinci sezonu başlamadan resmi 3. sezon onayını aldı.

Dizinin üçüncü sezon şu sıralar Nickelodeon Animation Studio tarafından üretiliyor.

20-09/24/the-casagrandes-izle.jpg

Nickelodeon'un en beğenilen animasyon dizisi The Loud House'un uzantı dizisi olan The Casagrandes, Ekim 2019'da yayın hayatına başlamasından bu yana 2-11 yaş aralığındaki çocuklar kategorisinde televizyonda iki numaralı animasyon yapımı oldu.

Ronnie Anne Santiago'nun geniş İspanyol ailesiyle tanışma macerasını ekrana getiren The Casagrandes çok kuşaklı bir Meksikalı-Amerikan ailesinde büyümenin bir parçası olan kültürü, mizahı ve aşkı sergiliyor.

Üçüncü sezonda izleyiciler Ronnie Anne ve aile üyelerini şehrin farklı alanlarını keşfederken çeşitli maceralarda bulacak.

Nickelodeon Animasyon Başkanı Ramsey Naito gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada "İzleyicilerimiz, geçen yıl ekran macerasına başlamasından beri The Casagrandes'teki çeşitli karakterleri, ilişkilendirilebilir hikayeleri ve zengin animasyonları sevdi. Dizinin başarısı, bugün yaşadığımız küresel dünyayı yansıtan bir ortamda yaşayan bu ailenin sevgisini ve kahkahasını sergilemeye devam eden yaratıcı liderliğinden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.

20-09/24/the-casagrandes-nickelodeon.jpg

Dizinin ikinci sezonu sene sonlarına doğru başlayacak. Yeni sezonun konuk isimleri arasında Danny Trejo (Spy Kids), pop star Ally Brooke, Jorge Gutierrez (The Book of Life), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Justin Chon (Twilight) gibi isimler yer alıyor.

The Casagrandes seslendirme kadrosu şu isimlerden oluşmakta: Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Carlos PenaVega (Bobby), Eugenio Derbez (Arturo), Carlos Alazraqui (Carlos), Roxana Ortega (Frida), Alexa PenaVega (Carlota), Jared Kozak (CJ), Alex Cazares (Carl), Ruben Garfias (Hector), Sonia Manzano (Rosa), Ken Jeong (Stanley), Melissa Joan Hart (Becca), Leah Mei Gold (Sid) ve Lexi Sexton (Adelaide).

Dizinin baş yapımcılığını Michael Rubiner üstleniyor. Miguel Puga ortak yapımcı, Alan Foreman denetleyici yapımcı, Miguel Gonzalez sanat yönetmeni, ödüllü karikatürist Lalo Alcaraz ise danışman yapımcı olarak görev yapıyor.

"The Casagrandes" (Nickelodeon) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin