Kimsesizler dizisi daha başlamadan RTÜK'e şikayet edildi!

Yeni dizi Kimsesizler tartışmalara neden oldu.

Merve Mutlu
25 Eylül 2020 - 10:24
Gündem

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunde Nadim Güç'ün oturacağı yetimhane konulu Kimsesizler dizisinin merakla beklenen tanıtımı, yayınlandıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi.

20-09/25/kimsesizler.png

Temmuz ayının ortasında sete çıkan Kimsesizler dizisi; Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi başarılı isimlerin yanı sıra Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi başarılı çocuk oyuncuları da başrolde ağırlıyor. Dram türündeki yeni dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı ise hem izleyicilerin hem de sosyal hizmetler çalışanlarının tepkisini çekti ve RTÜK'e şikayet yağdı. 

Kimsesizler dizisi daha başlamadan RTÜK'e şikayet edildi!

20-09/25/rtuk.png

RTÜK'ün, "Fox TV'nin Kimsesizler dizisiyle alakalı gerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bildirimleri gerekse STK ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetler sonucunda söz konusu dizi film için RTÜK Başkanlığı tarafından inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklindeki açıklamasına konu olan dizi, yayınlanan tanıtımında yurt görevlisinin çocuklara olan yaklaşımı ve söylemleri nedeniyle oldukça tepki çekti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin