HBO’nun merakla beklenen dizisi The Sympathizer, BluTV’de!

Başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande’nın yer aldığı The Sympathizer, çok yakında BluTV’de yayına girecek.

Volkan Usta
13 Aralık 2023 - 13:33
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, tüm dünyanın merakla beklediği dizilerden birini daha kütüphanesine ekliyor. The Handmaiden ve Oldboy filmlerinin yönetmeni Park Chan-Wook imzalı, başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande’nın yer aldığı The Sympathizer, çok yakında BluTV’de yayına girecek.

Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan The Sympathizer, Vietnam Savaşı’nın son günlerinde yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusun mücadelesini anlatıyor.

Güney Vietnamlı mültecilerden oluşan bir toplulukta yaşarken, topluluk hakkında gizlice casusluk yapmaya ve sadakati ile yeni hayatı arasında kalan bir adamın mücadelesini konu alan dizi casusluk gerilimi ve kültürlerarası bir hiciv olarak tanımlanıyor.

The Sympathizer’ın oyuncu kadrosunda Xuande ve Downey Jr.’la birlikte Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Vy Le, Ky Duyen ve Sandra Oh gibi isimler de yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin