He-Man ve Kâinatın Hâkimleri 2. sezonda neler olacak?

"He-Man ve Kâinatın Hâkimleri (He-Man and the Masters of the Universe)" animasyon dizisi yeni bölümleri ile Netflix'e geri döndü! 2. sezon konusu, fragmanı ve detayları...

1980'li yılların çizgi film klasiğini yepyeni olay örgüleri ve günümüze uygun modern bir dokunuşla yeni nesiller için uyarlayan "He-Man ve Kâinatın Hâkimleri (He-Man and the Masters of the Universe)" animasyon dizisi yeni bölümleri ile geri döndü!

HE-MAN VE KAİNATIN HAKİMLERİ 2. SEZON YAYINDA!

Robert David'in (Masters of the Universe: Revelation) geliştirdiği dizinin 2. sezon bölümleri 03 Mart 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan yapımın 2. sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Peki, Gölgelerin Gücü'nü keşfeden genç prens Adam ve sıra dışı kahramanlardan oluşan ekibinin, Eternia'yı İskeletor'un şeytani planlarına karşı korumak zorunda olduklarını anlamasını konu edinen He-Man and the Masters of the Universe'in yeni sezonunda neler olacak?

İkinci sezonda; He-Man ve kahramanlar gücü ele geçirmeye çalışan hain İskeletor'u alt etmek için yeni ittifaklar oluşturup kaderlerini yeniden yazarken Eternos'un geleceği tehlike altına girmiş durumdadır.

22-03/07/he-man-and-the-masters-of-the-universe-2-sezon.jpeg

26'şar dakikadan oluşan yeni sezon bölümleri "Yukarıdaki Dünya", "Aşağıdaki Dünya", "Eternia 2000", "Çok Aç Bir Yusufçuk", "Bu Sırada...", "Ayrılıktan Kuvvet Doğar", "Avion Savaşı", "Beşinci Düşman" şeklinde sıralanıyor.

Sezonun açılış bölümünde; İskeletor sonraki hamlelerini planlamaya başlarken; Gölgeler Şatosu göklerdeki krallık Avion'da bulutların arasına inince He-Man ve ekibi havalı Kral Stratos ile karşı karşıya geliyor.

"HE-MAN VE KAİNATIN HAKİMLERİ" KADROSU

He-Man ve Kâinatın Hâkimleri'nin seslendirme kadrosu şu isimleden oluşuyor:

- Yuri Lowenthal (Adam / He-Man)
- David Kaye (Cringer / Battle Cat)
- Grey Griffin (Evelyn / Evil-lyn)
- Antony Del Rio (Duncan / Man-at-Arms)
- Kimberly Brooks (Teela / Sorceress and Eldress)
- Trevor Devall (R'Qazz / Beast Man)
- Judy Alice Lee (Krass / Ram-Ma'am)
- Roger Craig Smith (Kronis / Trap Jaw)
- Fred Tatasciore (Kral Randor)
- Ben Diskin (Keldor / İskeletor)
- Tom Kenny (Ork-o)

22-03/07/he-man-and-the-masters-of-the-universe-dizi.jpeg

9 Story Media Group, Brown Bag Films & Mattel Television iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Rob David ile birlikte Adam Bonnett, Christopher Keenan ve Frederic Soulie'den oluşuyor.

"He-Man and the Masters of the Universe" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin