Netflix psikolojik gerilim dizisi Yalanlar yayında! Sürükleyici konusu, fragmanı

Netflix'in İspanya yapımı psikolojik drama dizisi "Yalanlar (Lies and Deceit)" 1. sezon bölümleriyle Netflix platformundaki yerini aldı. Mentiras konusu, fragmanı, bölüm bilgileri ve oyuncu kadrosu detayları...

Yalanlar ve gerçekler... Birbirinden ayırt edilebilecek mi?

Netflix'in İspanya yapımı psikolojik drama türündeki dizisi "Yalanlar (Lies and Deceit)" 1. sezon bölümleriyle Netflix platformundaki yerini aldı.

Orjinal ismi "Mentiras" olan dizinin ilk sezon bölümleri 04 Mart 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

Ángela Cremonte ve Javier Rey'e, Manuela Velasco ve Miquel Fernández'in eşlik ettiği dizinin sezonu 6 bölümden oluşuyor.

NETFLIX YALANLAR DİZİSİNİ TANIYALIM!

Sürükleyici ve sürekli sorular sorduran bir olay örgüsüne sahip olan psikolojik gerilim dizisinde; bir edebiyat öğretmeni, randevu gecesi tecavüzüne uğradığını iddia ettiği bir cerraha karşı adalet arar. Cerrah ise onun yaşananlara dair ifadelerini şiddetle reddeder.

Lies and Deceit'in konusuna biraz daha detaylı şekilde bakacak olursak;

Palma de Mallorca'daki bir lisede edebiyat öğretmeni olan ve uzun süreli erkek arkadaşı Iván'dan kısa süre önce ayrılan Laura Munar, ünlü bir cerrah olan ve öğrencilerinden birinin babası olan Xavier Vera ile bir gece akşam yemeği için buluşur. Ertesi sabah, Laura yatağında mide bulantısı ve hafızasında büyük bir boşlukla tek başına uyanır. Fiziksel bir rahatsızlık olarak başlayan şey, kısa sürede korkunç bir şüpheye dönüşür: Xavier ona ilaç vermiş ve tecavüz etmiştir. Peki, gerçekten öyle midir?

22-03/06/yalanlar-dizisi-afis.jpeg

Xavier ile aynı hastanede anestezi uzmanı olarak çalışan kız kardeşi Cata'nın yardımıyla Laura, Vera'yı tecavüzden dolayı ihbar etmek için polise gider. Müfettişler Daniela Bauzá ve Víctor Silva soruşturmaya atanırlar. Başka daha güçlü kanıtların olmaması, davanın kime inanılacağı sorusuna indirgendiği anlamına gelmektedir: Rızaya dayalı bir ilişkisi olduğunu söyleyen saygın cerrah - Taciz ve psikolojik rahatsızlık şikayetleri olan lise öğretmeni.

Yargı sisteminin tecavüzcüsünü tutuklayamamasından bıkan Laura, Xavier Vera'ya karşı her türlü eylemi kendi başına yapar. Laura ve Xavier arasındaki düello, onları hayatlarını riske atan aşırı durumlara götürene kadar yoğunluğu artacaktır.

"LIES AND DECEIT" OYUNCULARI

Yapımın oyuncu kadrosunda Ángela Cremonte (Laura Munar), Javier Rey (Xavier Vera), Manuela Velasco (Catalina Munar), Miguel Fernandez (Iván) dışında Itziar Atienza (Daniela Bauzá), Víctor Duplá (Sergio), Paco Tous (Víctor Silva) gibi isimler yer alıyor.

22-03/06/yalanlar-dizi.jpeg

"YALANLAR" BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 46 ila 51 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Bana inanıyor musun?" (49 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Sonuçlar" (48 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Hiçbir işe yaramadı" (46 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kaç tane daha?" (46 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Gerçek" (51 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Çok yaklaştık" (51 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Laura, Xavier ile ilk buluşmasının sonunda yaşananlarla ilgili anılarından çok rahatsız olurken; Xavier onun her şeyi yanlış hatırladığını iddia eder.

Atresmedia Studios & Atresmedia Televisión yapımcılığında hazırlanan Yalanlar'ın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Mentiras" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin