Netflix yapımı Cennette Yaşam Savaşı: Bir Aile Masalı'nı tanıyalım! Konusu, fragmanı

Yürek ısıtan belgesel film "Cennette Yaşam Savaşı: Bir Aile Masalı (Surviving Paradise: A Family Tale)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı ve tüm detayları burada...

"Bu topraklarda aile her şeydir... Hayatta kalma mücadelelerindeki en büyük silahları birbirleri..."

Regé-Jean Page'in (Bridgerton) anlatıcılığını üstlendiği yürek ısıtan belgesel film "Cennette Yaşam Savaşı: Bir Aile Masalı (Surviving Paradise: A Family Tale)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

1 saat 19 dakika süreli yapım 03 Mart 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix Türkiye platformundan izlenebiliyor.

CENNETTE YAŞAM SAVAŞI: BİR AİLE MASALI NASIL BİR YAPIM?

Peki, Cennette Yaşam Savaşı: Bir Aile Masalı'nda izleyiciyi neler bekliyor?

Vahşi yaşamı konu alan bu dramada, Kalahari Çölü'nde kurak mevsimin uzamasının, buradaki tüm hayvan sürülerini hayatta kalmak için ailenin gücüne güvenmek zorunda bırakmasına tanıklık ediyoruz.

Regé-Jean Page tarafından anlatılan Surviving Paradise; Afrika'nın en büyük vahşi yaşam yoğunluklarından birine ev sahipliği yapan geniş bir vaha olan Okavango Deltası'nı gözler önüne seriyor.

22-03/06/surviving-paradise-a-family-tale-izle.jpg

Yapım, mükemmel bir dünyayı inşa etmenin ve onu aşırı kuraklık, kıtlık ve sele rağmen sürdürmenin planlarını araştırıyor.

Freeborne Media & Wild Space Productions iş birliğiyle hazırlanan belgeselin yönetmen koltuğu ise Renée Godfrey ve Matt Meech ikilisine ait.

22-03/06/surviving-paradise-a-family-tale-poster.jpeg

"Surviving Paradise: A Family Tale" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin