Heathers dizisinden ilk fragman geldi!

Heathers dizisinden ilk fragman geldi! 1988 yapımı kült "Heathers" filminin aynı adlı dizi uyarlamasından ilk görüntüler geldi.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 22:55
Gündem

"Veronica, Heather Chandler seni arıyor..."

HEATHERS'TAN İLK FRAGMAN YAYINDA!

1988 yapımı kült "Heathers" filminin aynı adlı dizi uyarlamasından ilk görüntüler geldi.

"HEATHERS" KONUSU

Her sezon farklı mekan ve farklı karakterlerle ekran macerasına devam etmesi planlanan ve ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen antoloji türündeki dizide kahramanımız Veronica Sawyer'ı (Grace Victoria Cox) farklı ancak eşit derecede kötü niyetli Heather isimlerindeki kişilerden oluşan bir grupla hesaplaşırken göreceğiz.

17-09/01/heathers.jpg

Heathers'ın oyuncu kadrosunda Veronica Sawyer'a hayat verecek Grace Victoria Cox (Under the Dome) dışında kötü niyetli üçlüyü canlandıracak Melanie Field (Heather Chandler), Brendan Scannell (Heather Duke) ve Jasmine Matthews (Heather McNamara) ile James Scully (J.D.) gibi isimler bulunuyor.

Orijinal filmde Heather Duke karakterini canlandıran Shannen Doherty (Charmed; Beverly Hills, 90210) dizide önemli ancak detayları henüz bilinmeyen bir rolle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak. Selma Blair ise Heather Duke'un (Brendan Scannell) servet avcısı üvey annesi Jade karakterine hayat verecek.

HEATHERS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Heathers, 2018 senesi içinde Paramount Network'ta izleyicilerle buluşacak.

"Heathers" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin