Room 104 2. sezon onayını aldı!

Room 104 2. sezon onayını aldı! Jay ve Mark Duplass kardeşlerin HBO kanalı için hazırladığı antoloji türündeki dizi "Room 104" resmi 2. sezon onayını aldı!

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 22:49
Gündem

Jay ve Mark Duplass kardeşlerin HBO kanalı için hazırladığı antoloji türündeki dizi "Room 104" resmi 2. sezon onayını aldı!

Hikayesi bir otelin tek bir odasında geçen Room 104, otele giriş yapan ve ayrılan farklı insanların hikayelerini komedi, dram ya da korku tarzında bizlere aktarıyor. 12 bölümlük ilk sezonda 12 farklı hikayeyi izliyoruz.

28 Temmuz'da "Ralphie" isimli bölümle prömiyerini gerçekleştiren dizinin ilk sezonu 12 bölümden oluşuyor.

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Jay ve Mark Duplass, modern çağın antoloji serisini zekice yeniden icat eden yetenekli öykü yazarları. Room 104'ün formatı yeni yetenekler için sınırsız olanak ve fırsatlar sunmakta. Dizinin yeni sezonda bizleri nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Dizinin ilk sezonunda Hugo Armstrong, Davie-Blue, Melonie Diaz, Jay Duplass, Veronica Falcon, Adam Foster, Ellen Geer, Keir Gilchrist, Philip Baker Hall, Sarah Hay, Poorna Jagannathan, Orlando Jones, Ethan & Gavin Kent, Amy Landecker, Konstantin Lavysh, Sameerah Luqmaan-Harris, Keta Meggett, Natalie Morgan, Ross Partridge, Karan Soni, Dendrie Taylor, Tony Todd, Will Tranfo, James Van Der Beek, Mae Whitman ve Nat Wolff gibi isimler boy gösteriyor.

17-08/31/room-104.jpg

İlk sezonun yönetmenleri şu şekilde: Anna Boden & Ryan Fleck, Patrick Brice, Marta Cunningham, Doug Emmett, Megan Griffiths, Dayna Hanson, Chad Hartigan, Ross Partridge, Sarah Adina Smith ve So Yong Kim.

lk sezonun yazarlarına da göz atalım: Xan Aranda & Ross Partridge, Anna Boden & Ryan Fleck, Mark Duplass, Dayna Hanson, Carson Mell ve Ross Partridge.

HBO'NUN YOLA DEVAM EDEN KOMEDİ DİZİLERİ

Duplass kardeşlerin Sydney Fleischmann, Mel Eslyn ve Tyler Romery ile birlikte yapımcılığını üstlendiği Room 104 böylelikle kanalın diğer komedileri Ballers, Insecure, Silicon Valley, Divorce, Crashing, Veep ve geri dönüşüne hazırlanan Curb Your Enthusiasm gibi komedi dizileriyle birlikte ekran macerasını sürdürecek.

"Room 104" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin