Hekimoğlu 50.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Dizi Final Yapacak mı?

Hekimoğlu 50.bölüm fragmanı da geldi. Dizinin final bölümü bu 50.bölüm mü olacak? Yeni bölüm konusunda herhangi bir gelişme var mı? İşte bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
12 Mayıs 2021 - 02:55
Gündem

Hekimoğlu, ilk 10 bölümü yayınlandığı zaman ses getirmiş bir dizi. Güzel bir işleyiş ve başarılı oyunculuklar var denen dizinin ilk bölümlerinde alınan performans, uzun soluklu bir yapım geldi hissi vermişti. İlk 10 bölümden sonra beklentiler de arttı ama sonrasında çok aksilik yaşandı. Koronavirüs falan derken bu dizide de kader aynı oldu. Reytingler düştü ve dizinin final yapacağı iddiaları yaygınlaşmaya başladı. Hekimoğlu 50.bölüm fragmanı yayınlandığı zaman da bir final fragmanı bekliyorduk.

Çünkü dizinin 50.bölümde final yapacağı iddia edilmişti. 50.bölümde gelecek final öncesinde de ana karakterlerden ikisinin diziden ayrıldığını gördük. Fakat beklentiler değişti. Çünkü yayınlanan fragmanda final fragmanı olarak gözükecek herhangi bir ibare yer almıyor.

Hekimoğlu 50.Bölüm Fragmanı ve Final Durumu

Yeni bölüm fragmanında yine aynı seyirde devam eden bir dizi bizi karşılıyor. Onun için fragmanı size bırakıyorum. Yorum sizin. Bizi asıl ilgilendiren kısım final olup olmayacağı. Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Dizide ana karakterler ayrıldı ve yeni oyuncular geldi. Memoli geri döndü. Emre’nin ve Zeynep karakterlerinin de geri döneceği düşünülüyor ama öyle olmayacak.

O karakterleri canlandıran oyuncular başka dizi projeleri için diziden ayrıldı. Amaç diziye gir çık olayı değil. Hikaye devam ettirme gibi bir kaygı söz konusu değil. Hekimoğlu dizisinin final yapmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Fakat bu final 50.bölümde olmayacak onu anladık. Dizinin final yapması Mayıs ayının sonunu bulacak.

Yeni iddialara göre diziye bu süreçte bazı konuk oyuncular destek olacak. Fakat dizi Mayıs ayının sonuna kadar gidecek. Sonrasında final yapacak. Final bölümünde nasıl bir gelişme olacak ya da gelişmeler olacak belli değil.

Final kararından dönüş olur mu olmaz mı orasını bilemiyoruz. Şu an için tek bildiğimiz ve görünen ay sonunda, yani birkaç bölüm sonrasında final geleceği. Belki arada sürprizler de olabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin