Masumiyet Final Kararı için Beklenmedik Gelişme

Masumiyet final kararından döndü. Dizinin 13.bölümünde final yapacağı söyleniyordu. Fakat diziye bir şans daha verildi. Buna karşın gün ise değiştirildi.

Oğulcan Özsezgi
12 Mayıs 2021 - 02:20
Gündem

Hülya Avşar’ın ve Mehmet Aslantuğ’un başrolde olduğu iddialı dizi Masumiyet için geçen haftalarda final kararı gelmişti. 11.bölümün dönüm noktası olduğu söylenmişti. 11.bölümde de istenilen reytingler alınamayınca, dizinin hikayesi değiştirilmişti.

Fakat bu hikaye değişikliği uzun soluklu bir değişiklik değildi. Öyle ki bir nevi dizi finale uyduruldu desek yeridir. 11.bölüm reytinglerinde yaşanan düşüş sonrasında, final için son yazılacağı ve 2 bölüm sonrada final yapılacağı ortaya çıktı.

13.bölümde final yapacağı ortaya çıkan dizi için herkes finali beklerken beklenmedik bir gelişme de yaşandı. Bu sefer ise kötü haber değil de bu sefer iyi bir haber geldi desek yeridir.

Masumiyet Final Yapmayacak

Dizinin 13.bölümünde final yapılma kararının duyulmasından sonra, yeniden değerlendirme yapıldı. Burada bir de fırsat ortaya çıktı. Fox TV, Yasak Elma dizisine erken sezon finali kararı vermişti. Yasak Elma dizisi erken sezon finali yapınca, gün boşaldı. Yeniden değerlendirme yapan kanal ve dizi ekibi ise boşalan bu güne diziyi taşımış oldu.

Böylece dizi 13.bölümden final kararı almamış oldu. Ama reytinglerin yeniden toparlanması adına da bir gün değişikliği yapılmış oldu. Bundan sonra Masumiyet, Pazartesi günü yayınlanacak.

21-05/12/masumiyet.jpg

Dizinin yeni bölümünün yayınlanacağı gün de 17 Mayıs olarak açıklandı. Pazartesi gününe çekilmiş olması, dizinin yeniden reytinglerinin yükselmesini sağlayabilir. Ama istenen reytingler alınmayacak olursa, o zaman yine dizinin final yapması söz konusu olabilir.

13.bölüm olmaz da 15.bölüm olur fark etmez. İstenen reytinglerin gelmesi ise dizinin bu günde kalıcı olarak yayınlanması anlamına gelebilir. Hepsini yeni bölümden sonra göreceğiz. Şu an için final kararının iptal edilmesi ise güzel bir haber olarak değerlendirilebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin