Ücretsiz Exxen Müjdesi Geldi! İşte Yapmanız Gereken

Ücretsiz Exxen için açıklama yapıldı. Ücretsiz olarak sunulan Exxen nasıl alınır? Peki ne zamana kadar platform ücretsiz olarak sunulmaya devam edecek?

Oğulcan Özsezgi
12 Mayıs 2021 - 00:27
Gündem

Dijital yayın platformlarının içerisinde en popüleri olmasa da hızlı ilerleyen Exxen, içerik sayısını arttırmaya başladı. Haliyle ilgiyi de kullanıcı sayısını da arttırmaya başladı. Buna rağmen daha çok yolu olduğunu düşündüğüm dijital içerik platformunun şu an gündemimizde olmasının nedeni ise ücretsiz müjdesinin verilmesi. Acun Ilıcalı Survivor’ın son bölümünde ücretsiz Exxen açıklamasını yaptı.

Kısa süre geçerli olsa da platformdaki tüm içerikleri ücretsiz olarak izlemek mümkün olacak. Peki ne zamana kadar ücretsiz olarak sunulacak ve kullanıcıların ne yapması gerekiyor?

Ücretsiz Exxen Nasıl Kullanılır?

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre platform 12 Mayıs tarihinden itibaran ücretsiz olacak. Bayram boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan platform, 15 Mayıs tarihine kadar da ücretsiz olarak kalacak.

Ramazan Bayramı hediyesi olarak düşünün. 15 Mayıs tarihinden sonra platform yeniden ücretli bir şekilde kullanılmaya devam edecek.

Bu süreçte ücretsiz Exxen fırsatından yararlanmak için ise yapılması gereken ise platforma üye olmak olacak. Platforma üye olduktan sonra “BAYRAMDAEXXEN” kodunu kullanarak, tüm içeriklere ulaşabilirsiniz.

21-05/12/cretsiz-exxen.jpg

 

Fakat burada bir ufak ekleme yapalım. Ücretsiz olarak sunuluyor olsa da platformda reklamlar açık bir şekilde geliyor. Yani içeriklerde reklamları görüyorsunuz.

Bayramdan sonra platformun yeniden ücretli olması söz konusu evet ama belki bu süreçte bir indirim haberi de gelebilir. İçeriklerin sayısının arttırılması daha önemli geliyor. Yani daha fazla kaliteli içerikle platform biraz daha zenginleştirilecek olursa, üye sayısı da artış gösterecektir.

Bakalım bayram için yapılan kampanyanın etkisi ne yönde olacak? Belki de bu şekilde üye sayısının da artırılması sağlanacaktır. Bayram için Netflix, BluTV gibi platformlarda da hediyeler olabilir. Öyle bir durum olursa yine bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin