Emily Blunt'lı western dizisi The English'i tanıyalım!

Ünlü oyuncu Emily Blunt'ın başrolünde yer aldığı The English nasıl bir dizi? Konusu ve oyuncuları...

BBC One ve Amazon ortak yapımcılığında hazırlanan Emily Blunt'lu western dizisi "The English"in oyuncu kadrosu belli olmaya başladı.

Sezonu 6 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosuna Chaske Spencer (The Twilight Saga, Banshee), Rafe Spall (Jurassic World: The Fallen Kingdom) ve Toby Jones (Marvellous) ile birlikte pek çok yeni isim dahil oldu.

THE ENGLISH DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hugo Blick'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesine bakacak olursak;

The English'in hikayesi; oğlunun ölümünden sorumlu gördüğü adamdan intikam almak için 1890'ların efsanevi Orta Amerikası'na gelen Cornelia Locke'u (Blunt) merkezine alıyor.

Batının yeni ve vahşi doğasına gelen bir İngiliz olan Cornelia, doğuştan Pawnee Nation üyesi olan eski süvari izci Eli Whipp (Spencer) ile tanışmasının ardından onunla birlik olur ve ikili, her ne pahasına olursa olsun üstesinden gelmeleri gereken ortak bir tarihi keşfederler.

21-05/11/the-english-oyunculari.jpg

Yapımın oyuncu kadrosuna katılan diğer isimler şöyle: Tom Hughes (A Discovery of Witches), Stephen Rea (The Shadow Line), Valerie Pachner (The Kingsman), Ciarán Hinds (The Terror), Malcolm Storry (The Princess Bride), Steve Wall (Raised by Wolves), Nichola McAuliffe (Tomorrow Never Dies), Sule Rimi (Black Earth Rising) ve Cristian Solimeno (Avenue 5).

Blick yeni dizi projesi hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Emily Blunt ve diğer oyuncu kadrosu ile birlikte bir western yapma şansı enfes. Hala kilitlenme esnasında gördüğümüz o tuhaf rüyalardan biri olup olmadığını merak ediyorum. Eğer değilse heyecan verici, romantik ve destansı bir western gelecek yıl ekranınıza geliyor."

21-05/11/emily-blunt-foto.jpg

Colin Wratten'ın (Killing Eve) yapımcılığını üstlendiği The English'in yürütücü yapımcı kadrosunda Drama Republic'ten Greg Brenman, Blick, Blunt ve BBC'den Mona Qureshi yer almakta.

THE ENGLISH 1. SEZON NE ZMAAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri İspanya'da devam eden dizinin izleyiciyle ne zaman buluşacağı ilerleyen aylarda duyurulacak. Dizi, muhtemelen 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin