Seri katil dizisi Prodigal Son 3. sezonuyla dönecek mi?

Michael Sheen ve Tom Payne'li "Prodigal Son"ın geleceği belli oldu! Fox 2. sezonuyla birlikte diziyi iptal etme kararı aldı! Detaylar...

Michael Sheen ve Tom Payne'li "Prodigal Son" gelecek sezon devam edecek mi yoksa etmeyecek mi sorusu cevabını buldu!

PRODIGAL SON RESMEN İPTAL EDİLDİ!

İlk sezonun sonrasında ikinci sezonunda reytingleri giderek düşen ve kanalın beklentilerinden uzaklaşan dizinin iptal edildiği ve 3. sezonuyla geri dönmeyeceği duyuruldu.

18 Mayıs'ta yayınlanacak olan sezonun 13. bölümü "The Last Weekend" böylelikle dizinin final bölümü olacak.

PRODIGAL SON FARKLI BİR PLATFORMDA DEVAM EDER Mİ?

Baş yapımcı Warner Bros TV'nin yapımı farklı kanal ya da platformlara pazarlayıp pazarlamayacağı belli değil. Dizinin ilk sezon bölümlerinin yayın haklarını elinde bulunduran HBO Max'in bunun için iyi bir seçenek olduğu düşünülebilir.

21-05/11/prodigal-son-2-sezon-foto-1.jpg

Mevcut Fox dizileri arasında reytingleri en düşük çıkanlardan biri olan (Sadece Filthy Rich ve NEXT'ten iyi) Prodigal Son'ın dijital platformlardaki izlenme oranları ise hiç fena gitmiyordu.

Hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlama gibi sıra dışı bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright (Tom Payne) ve uzun süredir hapis hayatı yaşayan cerrah lakaplı meşhur seri katil babası Dr. Martin Whitly (Michael Sheen) arasındaki ilişkiye odaklanan Prodigal Son'un 2. sezon oyuncu ve yapımcı kadrosunda Sheen ve Payne dışında Bellamy Young, Lou Diamond Phillips, Catherine Zeta-Jones, Halston Sage, Aurora Perrineau, Frank Harts, Keiko Agena, Chris Fedak, Sam Sklaver, Greg Berlanti ve Sarah Schechter gibi isimler yer almakta.

21-05/11/prodigal-son-2-sezon-foto-2.jpg

Onay ve iptal kararlarını vermeye devam eden Fox'un geriye kalan dizilerinden 9-1-1, 9-1-1: Lone Star ve The Resident'ın yeni sezon onayı almaları bekleniyor.

"Prodigal Son" (Fox) 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin