Komedi dizisi The Moodys'ten bir iyi bir kötü haber!

Fox'un komedi dizisi The Moodys'ten yeni haberler var! Sezon devam edecek mi? Dizi iptal mi devam mı? Detaylar...

İyi haber; Moody ailesi sezonu tamamlamak için geri dönüyor! Kötü haber ise resmi olmasa da bu sezonun son sezon olacağı!

THE MOODYS 2. SEZON DEVAM EDİYOR!

Sekiz bölümlük 2. sezonunun beş bölümünü geride bıraktıktan sonra yayın akışından çıkarılan komedi dizisi "The Moodys"in kalan bölümlerinin akıbeti belli oldu.

Fox kanalından gelen bilgiye göre dizinin ikinci sezonunun 6. ve 7. bölümleri 06 Haziran'da, sezonun son bölümü ise iki hafta sonrasında 20 Haziran'da izleyiciyle buluşacak.

21-05/11/the-moodys-oyuncu-kadrosu.jpg

THE MOODYS RESMİ İPTALİ GELMESE DE...

Yazımızın başında belirttiğimiz gibi Fox kanalından resmi bir iptal söylemi henüz gelmemiş olsa da, sezonun beşinci bölümünün ardından sessizce yayın takviminden çıkarılmış olması dizinin iptal edildiğinin bir habercisi sayılabilir.

Avustralya yapımı A Moody Christmas dizisinden uyarlanan ve hikayesi birbirine sıkı sıkıya bağlı ancak bir derece işlevsiz bir aile olan Moody ailesinin serüvenlerine odaklanan dizi ilk sezonun ardından ikinci sezonunda düşen reytingleriyle birlikte Fox kanalının en düşük reytingli dizilerinden biri olarak yoluna devam ediyordu.

Bob Fisher, Rob Greenberg ve Tad Quill üçlüsünce senaryosu kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosu Denis Leary (Sean Moody Sr.), Elizabeth Perkins (Ann Moody), François Arnaud (Dan Moody), Chelsea Frei (Bridget Moody), Jay Baruchel (Sean Moody Jr.), María Gabriela de Faría (Cora), Josh Segarra (Marco), Kevin Bigley'den (Monty) oluşuyor.

21-05/11/the-moodys-dizisi.jpg

CBS Television Studios ve Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan The Moodys'in yürütücü yapımcı kadrosunda ise Fisher, Greenberg ve Quill'e Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Trent O'Donnell, Phil Lloyd, Jason Burrows, Denis Leary ve Elizabeth Perkins gibi isimler eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin