Hekimoğlu Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu oldukça merak uyandırıyor. Dr. House uyarlaması bu dizinin başrolü Ateş Hekimoğlu kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenleri..

Merve Mutlu
11 Kasım 2019 - 14:45
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu oldukça merak uyandırıyor. Dr. House uyarlaması bu dizinin başrolü Ateş Hekimoğlu kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenleri.. 

Ateş Hekimoğlu kimdir?

19-11/21/hekimoglu-kimdir.jpg

Ateş Hekimoğlu oldukça başarılı ve zeki bir doktordur. Çocukluk döneminde kalbinden bacağına pıhtı attığı için topallamaktadır.  Türkiye’nin en önemli kanser doktorlarındandır. hayata karşı vurdum duymaz hastalarına karşı ise saygısız ve açık sözlüdür. 

Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterini Timuçin Esen canlandırmaktadır. 

Timuçin Esen kimdir?

19-11/21/timucin-esen.jpg

Avukat bir anne - babanın tek çocuğu olarak dünyaya gelen Timuçin Esen, ortaokul yıllarında müziğe ilgi duymaya başladı. TED Ankara Koleji mezunu. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde iki yıl okuduktan sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Sonrasında yönetmenlik eğitimi almak için (bu eğitimi almak istemesinin yanı sıra başka bir yerlere gitmek ve dil öğrenmek istemesiyle) önce İtalya'ya sonra Amerika'ya giden Esen, Los Angeles'taki California Insitute of the Arts Üniversitesi'nde sinema - yönetmenlik üzerine master yaptı.

Amerika'daki ünlü oyuncu koçu Larry Moss'un öğrencilerinden biri olduğunu da belirtelim. Tiyatrocuların ve oyuncuların katıldığı, garsonluk yaptığı bir partide Larry Moss'la tanışan Timuçin Esen, Larry Moss'un stüdyosuna girmenin zor olduğunu ve sıra olduğunu belirtiyor ve şansının yaver gittiğini, stüdyoya kabul edildiğini; aldığı bu eğitimde öğrendiklerinin kendisine çok şey kattığını ifade ediyor.

Öğrencilik yıllarında "Çıkmaz Sokak" adında, orta metrajlı bir film çekmiş. Konusu; varoşlarda geçen, değişik anlatımı olan bir filmmiş. Bir kısmı digital çekimle yapılarak, belgesel havasında bir film olarak gerçekleştirilmiş.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin