Hekimoğlu dizisinin 7. bölüm konuk oyuncusu Ali Pınar olacak!

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun yeni konuk oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
30 Ocak 2020 - 10:13
Yeni Bölüm

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı House M.D. uyarlaması Hekimoğlu dizisi konuk oyuncuları ağırlamaya devam ediyor. 

20-01/30/hekimoglu-dizisi.jpg

Huysuz ama bir o kadar da başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu'nun ve ekibinin karşılaştığı ilginç vakaları çözmek için uğraşmasını ve komik anları ekranlara taşıyan Hekimoğlu dizisi, geçtiğimiz haftalarda Filiz Ahmet'i kadrosunda ağırlamıştı. Yayınlanan son bölümünde yani 6. bölümünde de Buket Dereoğlu'nun yer aldığı dizi yeni bir konuk oyuncuyu ağırlamaya hazırlanıyor. 

Ali Pınar Hekimoğlu dizisinin konuk oyuncusu olacak!

20-01/30/ali-pinar.png

Daha önce Azmi, Çılgın Bediş, Ruhsar, Nisan Yağmuru, Metropalas, Ödünç Hayat, Emret Komutanım, Benden Baba Olmaz, Gece Gündüz ve İffet dizilerinde rol alan Ali Pınar, Hekimoğlu dizisinin konuk oyuncusu olacak. 6 Şubat'ta New York'ta ilk kez izleyici karşısına çıkacak olan "I am You" adlı filmde de rol alacak olan ve Suriyeli bir mülteciyi canlandıracak olan Ali Pınar, Salı akşamı Kanal D ekranlarında yer alan Hekimoğlu'nun 7. bölümünde karşımıza çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin