Hekimoğlu dizisinin oyuncusu Kaan Yıldırım'dan dizi hakkında açıklamalar geldi!

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan dizisi hakkında açıklamalar geldi.

Merve Mutlu
08 Haziran 2020 - 14:18
Gündem

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı ve Ebru Şahin, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimlerin de kadrosunda başarılı ile yer aldığı Hekimoğlu dizisinin yakışıklı oyuncularından olan Kaan Yıldırım, dizisi hakkında açıklamalar yaptı.

20-06/08/kaan-yildirim.png

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Mehmet Ali Çağlar karakterini canlandıran Kaan Yıldırım, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programa konuk oldu. Pandemi nedeniyle çekimlerine ara verilen dizinin yeni sezonu hakkında açıklamalar yapan Yıldırım, çekimlerin Temmuz ayında başlayacağını söyledi. 

Dizisi hakkında konuşan Yıldırım, "İlk bölümlerde dizinin tutmayacağını sandım. Çünkü içinde dram, aşk ve kavga yok. O yüzden de emin değildim. Doktor rolü benim için farklıydı. Zaten o yüzden kabul ettim. Ne güzel ki dizimiz tuttu. Temmuz gibi sete geri döneceğiz. O yüzden de emin değildim. Doktor rolü benim için farklıydı. Zaten o yüzden kabul ettim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin