Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Sete çıkma kararı alındı..

Ekranların sevilen dizisi Ramo ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
08 Haziran 2020 - 13:30
Gündem

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Murat Yıldırım, Görkem Sevindik, Esra Bilgiç, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı ve Cemre Baysel gibi isimlerin bir araya geldiği Ramo dizisinin yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Ramo 12. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

20-06/08/ramo.jpg

Çekimleri Adana'da yapılan ve hikayesi İstanbul'a taşınan Ramo dizisi, Covid 19 salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizilerden biri oldu. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği ve Murat Yıldırım'ın Ramo karakteri ile başrolü üstlendiği dizinin yeni bölümlerinde sürpriz isimler de hikayeye dahil olacak. 

Ramo dizisi ne zaman başlayacak?

20-06/08/murat-yildirim.jpg

İzleyenleri heyecan dolu bir bölümde bırakan Ramo dizisinin yeni bölümlerinde bazı oyuncular diziye veda ederken bazı oyuncular da hikayeye dahil olacak. Temmuz ayında yeniden sete çıkacak olan dizinin Eylül ayına kadar stoklu gitmesi ve Eylül ayında başlaması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin