Hekimoğlu Timuçin Esen Ara Vermeden Geri Dönüyor

Hekimoğlu'nun yıldızı Timuçin Esen yeni bir diziyle beraber dönüyor. Hekimoğlu'nun final yapmasının ardından başlayacak olan dizinin adı ne?

Oğulcan Özsezgi
01 Haziran 2021 - 16:50
Gündem

İşlediği ilginç konularla güzel bir hayran kitlesi oluşturan Hekimoğlu dizisi, özellikle karakterler konusunda çok başarılı bir diziydi. Geçtiğimiz hafta 51.bölümle final yapan dizide Timuçin Esen ise Ateş Hekimoğlu karakteriyle çok başarılı bulunmuştu.

Hayranlarının dizinin bitmesinin ardından büyük üzüntü yaşadığı başarılı oyuncu için sevindirici bir haber geldi. Henüz dizi yeni bitmişken usta isim ara vermeden yeni bir dizi projesiyle daha ekranlara gelecek. Hızlı bir şekilde ekranlara dönüş yapacak olan başarılı oyuncunun hangi dizide yer alacağı da ortaya çıkmış durumda.

Timuçin Esen, Mevlana Dizisiyle Geliyor

Yeni bilgilere göre ünlü oyuncu Mevlana adında bir dizi ile yeniden ekranlardaki yerini alacak. Kale Film imzasını taşıyacak olan yeni yapımın yayınlanacağı kanal ise TRT1 kanalı olacak.

Dizide konu edinecek olan hikaye ise Mevlana’nın hikayesi olacak. Mevlana’nın hayat hikayesini konu edinecek olan yapımda Timuçin Esen’e eşlik edecek olan oyuncu ise Ahu Türkpençe olacak. Tıpkı Esen gibi Ahu Türkpençe de başrolde yer alacak isimlerden biri olarak görülecek.

21-06/01/timucin-esen.jpeg

Mevlana’nın hayatını konu edinecek olan dizinin kaç bölüm yayınlanacağı konusunda da bazı bilgilendirmeler yapıldı. Şu an için bilinen, dizinin 30 bölüm olarak ekrana geleceği.

Ali Aydın tarafından kaleme alınacak dizinin devamı gelecek mi yoksa kesin olarak 30 bölümde bitecek mi bunu şu an kesinleştirmiş değiliz. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz resmi açıklama yapılmadı.

30 bölüm olarak yayınlanacak olursak yazın yayınlanıp sonlanacak bir dizi olabilir. Dediğimiz gibi bunun kesinleşmesi gerekiyor. Hekimoğlu’ndan sonra Timuçin Esen’in yeni rolünde nasıl bir performans göstereceğini ise merakla görmeyi bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin