Aşk Mantık İntikam İlk Tanıtım Videosu ve Yayın Tarihi

Aşk Mantık İntikam ilk tanıtım yayınlandı. Fox TV'de yayınlanacak Güney Kore uyarlaması dizinin konusu ne? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler?

Oğulcan Özsezgi
01 Haziran 2021 - 16:25
Gündem

Aşk Mantık İntikam ilk tanıtım yakın zamanda yayınlandı. Daha önce dizinin adının yönetmen tarafından duyurulduğunu belirtmiştik. Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı da gelmiş oldu.

Ne zaman yayınlanacağı, konusu ve oyuncuları konusunda da detayların belli olduğu dizi sosyal medyada da gündemde. Dizinin şimdiden hem eleştiriler aldığını görüyoruz hem de ünlü oyuncuları bir araya getirdiği için şimdiden beğeni topladığını anlıyoruz.

Dizinin eleştirilmesinin nedeni, konulan ismin tam olarak oturmadığının düşünülmesi. Şimdiden gündemde olması ve beğeni toplamasının nedeni ise oyuncu kadrosu.

Aşk Mantık İntikam Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi

No:9 Productions yapımcılığında karşımıza çıkacak dizinin hikayesi Cunning Single Lady isimli bir Güney Kore dizisinden alacak. Bir uyarlama yapımı olacak olan dizinin romantik komedi tadında iddialı yapımlardan biri olacağını göreceğiz.

Murat Öztürk yönetmenliğindeki yapımın uyarlama senaryosunu kaleme alacak olan ise Nil Güleç ve Özlem İnci Hekimoğlu olacak. Her ne kadar Güney Kore dizilerinden esinlenilmiş olan bir yapım olsa da bizden de bazı esintiler taşıyacak olan Aşk Mantık İntikam için yayın tarihi ise 11 Haziran olarak açıklandı.

Dizinin hikayesinden ve oyuncularından da kısaca söz edelim. Hikayede Burcu Özberk’in hayat verdiği Esra karakterinin, yaptığı mantık evliliğini görüyoruz. Aslında garson olan Esra, artık maddi zorluklardan sıkılır ve mühendis Ozan ile evlenir. Fakat yine işler istediği gibi gitmez ve mantık evliliği yapan ikili ayrılır. Sonrasında Ozan bir yazılım şirketi açar ve bir şekilde zengin olur. Yılın girişimci ödüllerini bile toplayan Ozan, bir anda yeniden gözde damat adayı olur. Eğlenceli bir hikayesi var orası kesin.

Aşk Mantık İntikam oyuncuları ise tanıdık isimler olacak. Zaten başrolde yer alacak olan ismin Burcu Özberk olacağını açıklamıştık. Ünlü oyuncunun yanında İlhan Şen, Melisa Döngel, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç, Günay Karacaoğlu, Mehmet Yılmaz, Birgül Ulusoy, Süleyman Atanısev gibi ünlü isimler yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin