Çukur Yerine Yeni Dizi Geliyor!

Show TV'nin Çukur'un yerine düşündüğü yeni dizi ortaya çıktı. Üç Kuruş adıyla geleceği söylenen dizinin oyuncuları kimler olacak? Konu belli oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
01 Haziran 2021 - 15:53
Gündem

Çukur için son yaklaştı demekle kalmamak gerekiyor. Dizi artık son buldu desek daha doğru olacak. 7 Haziran’da final yapacak olan dizide artık savaşta sona ermiş olacak. Show TV, bu diziyi de finale ulaştırmış oldu.

Fakat dizinin bitmesi kanalın elini de boşalttı. Sadece Çukur bitmedi. Bunun yanında Ramo, Kuzey Yıldızı, Alev Alev gibi iddialı diziler de son buldu. Haliyle yeni dizi projelerine adım atması gerekecek olan Show TV’nin yeni dizisi için de detaylar belli olmaya başladı.

Show TV’nin Yeni Dizisi “Üç Kuruş” Olabilir

Yeni dizi projesinde yine Ay Yapım’ın yer alacağı konuşuluyor. Ay Yapım ile Show TV arasında anlaşmanın devam edeceği ve Çukur kadar iddialı yeni bir dizinin daha geleceği söyleniyor.

Dizinin adı ise Üç Kuruş olacak. Dizinin adının bu şekilde seçilmesinin nedeni ise başrol oyuncularının 3 başrol erkek oyuncu olmasından kaynaklanıyor. Asıl sürpriz ise yeni dizinin başrolü konusunda olacak.

Dizinin başrolünde yer alacak ismin, çok kısa bir süre önce Mucize Doktor’da yer alan Taner Ölmez olacağı bilgisi var. Tabii ki ortaya çıkan ilk başrol Taner Ölmez. Ünlü oyuncunun dışında en az 2 erkek başrol daha olacağı ve zaten hikayenin de bu 3 kişi arasında geçeceği iddia ediliyor.

21-06/01/-kurus.jpg

Dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin ise bir bilgi yok. Beklenti bir yaz dizisinin olmayacağı. Dizinin yeni sezonda başlayacak, sezon dizilerinden biri olacağı söylenmekte. Zaten Çukur’un yerine geçecek bir diziden söz ediyoruz. En az

Çukur kadar büyük bir proje gelmesi durumunda, kanalın yeni gözdesi bu dizi olabilir. Dizinin diğer oyuncuları ve konusu hakkında biraz daha fazla detayın belli olması gerekiyor. Şimdilik bilgiler çok yetersiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin