Atiye 3.Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümler Ne Zaman?

Atiye 3.sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda neler olacağına ilişkin de az çok izlenimleri görmüş olduk. İddialı dizinin final sezonu için beklentiler neler?

Oğulcan Özsezgi
01 Haziran 2021 - 14:50
Gündem

Atiye 3.sezon fragmanı yapılan ilk duyurunun ardından sonunda yayınlandı. Yeni fragmanın yayınlanmasıyla beraber gizemlerin çözüleceğini de anlamış olduk. Bu sefer çok daha hızlı bir sezon gelecek gibi duruyor.

İlk iki sezona göre daha hareketli ve biraz daha aksiyon dolu bir sezon geleceği kesin. Peki, bu son mu olacak?

Atiye 3.sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi

Yeni sezon ikinci sezonun devamı niteliğinde bir hikaye ile gelecek. 8 yıl sonrasını vurgulayacak olan bu sezonda Atiye özel güçlerine veda edecek. Zaten Atiye’nin basit bir ressamdan çok daha fazlası olduğunu ilk iki sezonu izleyen herkes biliyor. Özel güçlerine veda edecek olan isim, kızını kurtarma mücadelesi verecek.

Kötü ya da karanlık olarak geçen güçler kızı kendine çekmeye çalışırken, Atiye ise bunu engellemenin mücadelesini verecek. Tabii ki başarılı olacak mı olmayacak mı bunu Atiye 3.sezon fragmanı göstermiyor.

Bütün sezonun sonunda Atiye başarılı olacak mı olmayacak mı anlayacağız. Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına gelince, fragmanda da belirtildiği gibi 17 Haziran itibariyle yeni sezon yayınlanmış olacak. Kaç bölüm olacağı ise hala netlik kazanmayan kısımlardan biri.

Atiye 3.sezon Final Sezonu mu?

Bilgi vereceğimiz son şey ise final. Bu sezon yayınlanmadan çok öncesinde bir açıklama yapılmıştı. Dizinin 3 sezon olarak planlandığı söylenmişti. Söylenene aynen uyulacak. Dizi 3 sezon olarak kalacak. Yayınlanan bu sezon son sezon olarak gelecek ve finalin nasıl biteceğini bu sezonda öğreneceğiz.

Oyuncularında da çok büyük bir değişiklik olmadığını gördüğümüz dizinin nasıl final yapacağı konusunda ise 2 hafta kadar daha beklememiz lazım. 17 Haziran’da cevapları almış oluruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin