Son Yaz Dizisi Başrollerine Veda Ediyor

Son Yaz dizisi sezon finali sonrasında önemli isimlere veda edecek. Diziye veda edecek olan oyuncular hangileri olacak? Yeni sezon için haber var mı?

Oğulcan Özsezgi
31 Mayıs 2021 - 22:24
Gündem

Yayın hayatına umutlu başlayan Son Yaz dizisi, sürekli talihsizlikler yaşadı. Dizinin en büyük şanssızlığı pandemi dönemine denk gelmesi ve bu noktada sorunlar yaşanması oldu. Haliyle zaman içerisinde biraz da olsa ilgi düşmeye başladı. Son gelişmeler ise dizinin hayranlarını biraz daha üzecek gibi duruyor. Çünkü dizide önemli ayrılıkların yaşanacağı ortaya çıktı. Üstelik dizi için gerçekten önemli olan isimler için ayrılıkların olacağı gözüküyor.

Son Yaz Dizine Kimler Veda Edecek?

Ortaya konulan yeni bilgilere göre dizinin başrollerinden Ali Atay diziye veda edecek. Zaten Ali Atay’ın Exxen’de yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde yer alacağını biliyoruz. Artık bu bir iddia değil, doğrulanmış bir gelişme olarak gösterilebilir.

Belki de bu yüzden diziden ayrılacağı düşünülen ünlü ismin, sezon finaliyle beraber diziye veda edeceği söyleniyor. Diziye veda edecek olan ikinci isim ise Alperen Duymaz olacak. Yine ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın da diziye sezon finali sonrasında veda edeceği söyleniyor.

Epey bir ses getirecek olan olaylarla diziye veda edeceği söylenen isimlerden birisi de Olgun Toker olacak. Soner karakterini canlandıran isim, yine ayrılığı dikkat çekecek karakterlerden biri olacak.

21-05/31/son-yaz.jpg

Zaten bu kadar ayrılığın olması diziyi bir hayli düşürecektir ama ayrılıklar bununla da sınırlı kalmayacak. Diziye veda edeceği söylenen son isim ise Canan karakteri yani Funda Eryiğit olacak.

4 oyuncunun birden ayrılmasıyla beraber sezon finali yapacak olan dizinin yeni sezon için durumu ne olacak bilemiyoruz. Son Yaz yeni sezon kesin gelecek mi ya da yeni karakterler görebilecek miyiz önemli sorular cevapsız.

03 Medya elinden çıkan dizinin sezon finali sonrasında biraz daha fazla detay netleşmiş olacaktır. Şimdilik söylenenler dizinin ciddi kayıplar yaşayacağı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin