Virgin River 3. sezon ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu!

Takvimlerinizi işaretleyin! Netflix'in popüler romantik komedi dizisi "Virgin River"ın 3. sezonunu bekleyenler için tarih duyurusu geldi! Detaylar...

Netflix'in popüler romantik komedi dizisi "Virgin River"ın 3. sezonunu bekleyenler için tarih duyurusu geldi!

VIRGIN RIVER 3. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ BELLİ OLDU!

Dizi oyuncuları, Instagram üzerinden yayınlanan bir video aracılığıyla hayranlara yeni sezon başlangıç tarihi bilgisini verdiler. Buna göre Virgin River 3. sezon bölümleri 09 Temmuz 2021 Cuma tarihinde Netflix kütüphanesinde olacak.

Dizinin ilk sezonu 06 Aralık 2019'da, ikinci sezonu 27 Kasım 2020'de izleyiciyle buluşmuştu. Temmuz ayında yayınlanacak yeni sezon, ilk iki sezon olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

VIRGIN RIVER 3. SEZONDA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR!

Robyn Carr'ın çok satan Harlequin roman serisine dayanılarak uyarlanan Netflix'in romantizm soslu dizisinin yeni sezonunun öne çıkan olay başlıkları bir cenaze, bir yangın, bir boşanma, bir kasırga ve yeni bir romantizm olarak sıralanıyor.

21-05/30/virgin-river-3-sezon-afis.jpg

Netflix'i memnun eden izlenme sayılarına sahip olan yapımın ikinci sezon finalinde Mel, Spencer hakkında daha fazla bilgi almak için Brady'yi bulurken; Preacher ise hayatını değiştirecek bir karar vermişti.

VIRGIN RIVER YENİ SEZON OYUNCULARI / KARAKTERLERİ

Virgin River'ın yeni sezon oyuncu kadrosunda Alexandra Breckenridge (Melinda "Mel" Monroe), Martin Henderson (Jack Sheridan), Colin Lawrence (John "Preacher" Middleton), Lauren Hammersley (Charmaine Roberts), Grayson Gurnsey (Ricky), Benjamin Hollingsworth (Dan Brady), Sarah Dugdale (Lizzie), Zibby Allen (Brie), Marco Grazzini (Mike), Tim Matheson (Vernon "Doc" Mullins), Annette O'Toole (Hope McCrea), Chase Petriw (Christopher) ve Stacey Farber (Tara) gibi isimler yer alıyor.

Yeni sezonda izleyiler Jack'in zeki, güçlü ve eğlenceli avukat kız kardeşi Brie (Zibby Allen) ve üç kardeşi evden uzakta yaşarken annesinin Chloe'yi büyütmesine yardım eden Lilly'nin kızı Tara Anderson (Stacey Farber) ile tanışacaklar.

21-05/30/virgin-river-izle-1622384893.jpg

Yeni bir başlangıç yapmak isteyen pratisyen hemşirenin, Los Angeles'tan Kuzey Kaliforniya'daki ücra bir kasabaya taşınmasıyla gelişen olayları izleyiciye yansıtan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sue Tenney, Jocelyn Freid, Roma Roth, Christopher E. Perry, Robyn Carr'dan; yönetmen kadrosu ise Martin Wood, Monika Mitchell ve Gail Harvey'den oluşuyor.

"Virgin River" (Netflix) 3. Sezon Tarih Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin