Sadakatsiz 31.bölüm 3.fragmanı! Asya ve Derin Ölecek mi?

Sadakatsiz 31.bölüm 3.fragmanı da geldi. İlk iki fragmana göre bu sefer geçmişe gitmeyeceğiz. Bu sefer olacakları göreceğiz. Derin ile Asya ölecek mi?

Oğulcan Özsezgi
30 Mayıs 2021 - 00:29
Gündem

Sadakatsiz 31.bölüm sezon finali olacak. Zaten yayınlanan 2 fragmanda da bunu gördük. İlk iki fragman biraz garipti. Birinci fragmanda geriş dönüşler vardı. İkinci fragman ise Derin ile Volkan arasındaki yakınlaşmanın detaylarını gösteriyordu. Burada Derin’in bir tık daha masum olduğunu ve Volkan’ın evli olduğunu sonradan öğrendiğini gördük. Sadakatsiz 31.bölüm 3.fragmanı ise olayları çok farklı bir noktaya getiriyor.

İlk iki fragmanın ortak noktası, bizleri geçmişe götürmesi olmuştu. İki fragmanda da geçmişe gitmiş ve yaşanan olayların perde arkasını izlemiştik. Bu sefer fragman bizi olacaklara götürüyor. Üstelik fragmanı izledikten sonra aklımızda farklı bir soru beliriyor. Asya ile Derin ölecek mi?

Sadakatsiz 31.bölüm 3.fragmanı - Olacaklar

Asya, şaşırtıcı bir şekilde Derin’in evine gidiyor. Zaten fragman bu şekilde başlıyor. Derin’e onu bir yere götüreceğini söylüyor. Derin de şaşırtıcı bir şekilde bu teklifi kabul ediyor. İşin sonunda fragmanda görüyoruz ki ikili beraber gezintiye çıkmış. Ne oldu ya da nasıl oldu bir bilgi yok ama ikilinin uçurumun kenarında bir arabanın içerisinde sıkıştığı görülüyor.

Uçurumdan düşmek üzere oldukları görülen iki isim, öleceklerinden korkuyor ve bir hayli panik halinde oldukları görülüyor. Derin ile Asya uçuruma yuvarlanacak mı derken fragmanın sonunda arabanın yuvarlanmaya başladığı gözüküyor.

İkili arabanın içerisinden çıkmayı başarabildi mi bilemiyoruz ve fragmanda da göremiyoruz. Sadakatsiz 31.bölüm 3.fragmanı bu konuda bir ipucu vermiş oldu ama bana soracak olursanız sezon finalinin konusu tam da bu olacak. Sezon finaline girecek olan dizide, Derin mi ölecek yoksa Asya mı ölecek sorusunu soracağız. Ya da ikisi de mi ölecek sorusu olacak. Yeni sezona kadar da bu sorunun cevap bulmasını beklemiyorum.


Muhtemelen ne olacak ne bitecek yeni sezonda göreceğiz. Diziden ikili arasından biri ayrılacaksa, bu karakter ölecektir. Yeni bölümde de cevap alacağımız kesin değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin