Burcu Özberk Geri Dönüyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Ortaya Çıktı

Burcu Özberk'in geri döneceği dizinin adı belli oldu. Dizinin adının Aşk Mantık İntikam olacağını yönetmen Murat Öztürk açıkladı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak?

Oğulcan Özsezgi
30 Mayıs 2021 - 00:19
Gündem

Yaz sezonu ve tabii ki yeni diziler. Bir yandan sezondaki diziler son buluyor evet kanallar da bir bir bu konuda açıklamalar yapıyor ama yaz döneminde de beklediğimiz çok dizi var. Bunlardan birisi de Burcu Özberk’in başrollerinde olacağı Aşk Mantık İntikam dizisi olacak.

Bir süredir zaten Burcu Özberk’in yeni bir dizi projesinde yer alacağını biliyorduk. Fakat ünlü ismin nasıl bir diziyle geri döneceği konusunda bilgi bulunmuyordu. İşte bu konuda da sonunda yeni açıklamalar geldi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Dizinin yapımcılığını Medyapım ve No:9 Yapım üstlenecek. Yeni dizi ise Cunning Single Lady dizisinin yerli yapım uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Konudan ne kadar esinlenilecek bunu göreceğiz. Çünkü şu an tanıtım bile yayınlanmış değil. Tanıtım için bile bir süre beklemek gerekecek.

Peki dizi kesinleşti mi? Tanıtım olmamasına karşın dizi kesinleşti. Çünkü dizinin yönetmeni olarak görev yapan Murat Öztürk, yeni dizi için tanıtımın çok yakında olduğunu söyleyen bir gönderi paylaştı.

Zaten dizinin isminin de bu şekilde doğrulandığını gördük. Yoksa dediğimiz gibi Burcu Özberk’in rol alacağı bir dizinin geleceği biliniyordu ama bu dizinin adı bile bilinmiyordu.

21-05/30/ask-mantik-intikam.jpg

FOX TV kanalında yayınlanması beklenen dizi için Burcu Özberk yanında yine çok ünlü oyuncuları göreceğiz. İlhan Şen, Melisa Döngel, Burak Yörük gibi isimleri de yeni dizi de göreceğiz.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgiler de tanıtımdan sonra açıklanacaktır. Şimdilik tanıtımı görmeyi beklemek gerekiyor. Ayrıca dediğimiz gibi tanıtımın çok yakında olacağı zaten resmi olarak açıklandı. Haziran ayı içerisinde dizi yayına bile çıkabilir. Sonuçta bir yaz yapımından söz ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin