Çukur 4.sezon 38.bölüm 2.fragmanı! Amca Çıldırdı

Çukur 4.sezon 38.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yamaç ile Amca bir kez daha karşı karşıya gelecek. Bu kez diziye önemli isimlerden veda gelebilir.

Oğulcan Özsezgi
30 Mayıs 2021 - 00:00
Gündem

Çukur 4.sezon 38.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Sona sadece 2 bölümün kaldığı ve artık iplerin koptuğu dizide, en son Şahran karakteri gelmiş ve yine ortalığı kan gölü yapmıştı.

Efsun ile Yamaç’ın düğününün bile geri planda kalmasına neden olan karakter, Amca’nın emrinde olunca, işler daha da karışacak biliyorduk. Yeni fragmanda da işlerin daha da karıştığını anlamış olduk.

Çukur 4.sezon 38.bölüm 2.fragmanı Neler Oluyor?

Yeni bölüm fragmanı Efsun ile Yamaç arasındaki konuşma ile başlıyor. Efsun, Yamaç’tan ne olursa olsun ölmemesini istiyor. Buradan zaten bir hareketlilik olacağını anlıyoruz. Fragman ilerlediğinde zaten Yamaç’ın takımının Amca’ya karşı harekete geçtiği görülüyor.

Bu arada Amca ise kendisine yapılanı unutmayacağını söyleyerek İdris Koçavalı’nın mezar taşını kırıyor. Burada Amca’yı çıldırtan ne olacak anlayamıyoruz. Fakat iki taraf arasında çok daha gerilimli bir ortam oluşacağı kesin.

Bir yandan Yamaç’ın takımı Amca’ya karşı harekete geçerken görünen o ki Amca tarafı da onların evine saldırıyor. Yamaç’ın ailesinin olduğu eve bir saldırı yapıldığı görülüyor.

Çukur 4.sezon 38.bölüm 2.fragmanı son sahnesinde Yamaç’ın takımının eve bir şekilde yetiştiğini görüyoruz ama evdekiler yaşıyor mu yoksa saldırı sırasında öldü mü bilemiyoruz.

Yüz ifadelerine bakacak olursak ters giden bir şeyler olduğu kesin. Ama dediğimiz gibi Amca neden bu kadar çıldırdı ve kim öldü ya da yaralandı anlayamıyoruz. Zaten yeni bölüme çok bir şey yok. Yakında neler olup bittiğini anlayacağız.

Bu arada tekrar söylemek lazım ki finale sadece iki bölüm kaldı. Yani Yamaç bile ölse bu saatten sonra sürpriz olmaz gibi duruyor. Dizi zaten kesin final yapıyor. Merak edilen mutlu sonun olup olmayacağı konusu. Ama çok mutlu bir son olacakmış gibi de durmuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin