Masumlar Apartmanı 36.bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Karakter Geldi

Masumlar Apartmanı 36.bölüm fragmanı geldi. Gülben ile Esat'ın hikayesine yeni bir karakter daha dahil oluyor. İnci ile Han'ın durumu ne olacak? Peki ya Naci?

Oğulcan Özsezgi
29 Mayıs 2021 - 23:33
Gündem

Masumlar Apartmanı 35.bölümde beklenen birçok soru yanıtlanmıştı. Naci haftalar sonra Safiye ile buluşmuştu. Han yine suçlu olarak taraf olarak görülmüş ve Safiye, yaptıklarını öğrendikten sonra ikilinin arası bozulmuştu. Bu arada Gülben ile Esat cephesinde ise her şey iyi gidiyor gibi gözüküyordu. İşte Masumlar Apartmanı 36.bölüm fragmanı ile olayların nasıl devam edeceği ve nasıl şekilleneceği konusunda da yeni ipuçlarını izledik.

Safiye ile Naci arasında ipler kopar diye düşünülüyordu. Yani ikili arasında yeniden sorunlar baş gösterir diyorduk çünkü Safiye haber vermeden Naci’nin kızını arayıp çağırmıştı.

Fakat fragmanda öyle olmadığını anladık. Naci ile Safiye’nin arası bozulmadığı gibi Naci Amerika’ya gitmeye ikna olacak gibi gözüküyor. Aslında fragmanda bunu kesin bir şekilde duyuyoruz.

Masumlar Apartmanı 36.bölüm Fragmanı Sonrasında Gözüken Yeni Karakter Kim?

Bunun haberini daha önce de yaptık. Sürpriz bir şekilde sezon finaline çok kısa bir süre kalan diziye yeni bir isim daha dahil olacak demiştik ve öyle oldu. Yeni karakter Esat’ın annesi rolüyle diziye dahil olacak ve Gülben ile tanışacak.

Gülben’i yemeğe davet eden Esat’ın annesi, çok zorlu bir teklife imza atmış olacak. Zaten dışarı çıkmakta zorlanan ve temizlik takıntısı olan Gülben, zorlanarak olsa da Esat’ın annesinin yemek teklifini kabul edecek ve eve gidecek.

Fakat yöresel yemekleri gören Gülben, durumdan rahatsız olacak gibi duruyor. Esat’ın annesinin yanında krize girecek mi bilmiyoruz ama Masumlar Apartmanı 36.bölümde, Gülben bir hayli zorluk çekecek gibi duruyor.

İnci ile Han arasında ise gerilim biraz daha artacak gibi duruyor. Ama ikili ayrılacak mı bilmiyoruz. Hafta içinde bu konuda bazı iddialar gündeme gelmişti. İddialarda İnci karakterinin diziden ayrılacağı söylenmişti. Henüz bu iddiaları doğrulayan bir gelişme ya da açıklama olmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin