Gerilim romanı The Killing Kind dizi oluyor? The Killing Kind konusu

Ingrid'in karar vermesi için zaman daralmaktadır. Çünkü katil tekrar harekete geçmeye hazırdır! Jane Casey romanı "The Killing Kind" dizi oluyor! Detaylar...

Sony Pictures Televison destekli Eleventh Hour Films, Jane Casey romanı "The Killing Kind"ı diziye uyarlamak için çalışmalara başladı.

YENİ DİZİ PROJESİ THE KILLING KIND HAKKINDA İLK BİLGİLER

Limitli dizi olarak lanse edilen dizi projesinde romanın uyarlamasını Zara Hayes (Showtrial) ve Jonathan Stewart (Meet You In Hell) ikilisi gerçekleştirecek. Zara Hayes ayrıca yönetmen koltuğunda oturacak.

"THE KILLING KIND" KONUSU

HarperCollins tarafından yayımlanan The Killing Kind romanının konusuna bakacak olursak;

Hikaye; John Webster'ı, takip ederek taciz etme suçlamalarına karşı savunan Ingrid Lewis adında bir avukata odaklanıyor.

Bir iş arkadaşı işlek bir Londra yolunda bariz bir vurup kaçma sonucu yere yığıldığında, Lewis asıl kurbanın kendisi olduğundan emindir. Webster ise onu katilden koruyabilecek tek kişinin kendisi olduğunu iddia eder.

Bu ne kadar inandırıcı? Webster, Ingrid'in tehlikede olduğunu ve onu yalnızca kendisinin koruyabileceğini söylemektedir. O bir stalker mı yoksa kurtarıcı mı? Katil mi koruyucu mu? Ingrid'in karar vermesi için zaman daralmaktadır. Çünkü katil tekrar harekete geçmeye hazırdır!

21-05/29/the-killing-kind-jane-casey.png

Eleventh Hour Films yaratıcı yönetmeni Paula Cuddy yeni dizi projeleri ile ilgili "The Killing Kind, global TV izleyicisini yakalamak için dönüşleri, sürprizleri ve duyguları ustalıkla sunan Jane Casey'den harika bir gerilim" ifadelerini kullanırken; Zara Hayes ise şöyle konuşuyor:

"Her zaman ilgi çekici ve karmaşık kadın karakterlerle hikaye anlatmaya çalışıyorum. The Killing Kind'ı okuduğumda mükemmel bir eşleşme hissettim. Jane'in kitabı; zengin katmanlı, zeki bir kadın olan Ingrid'in gözünden anlatılan sürükleyici, dolambaçlı bir gerilim. Kitabın ruhunu yakalayan bir dizi ortaya çıkarmak için Jonathan, Jane ve Eleventh Hour ile birlikte çalışarak hem belgesel hem dizi alanındaki deneyimlerimi paylaşabileceğim için çok mutluyum."

Casey dizinin yürütücü yapımcılığını Eleventh Hour Films'ten Jill Green, Eve Gutierrez ve Cuddy ile birlikte yürütüyor.

21-05/29/jane-casey-romani.jpg

Dizinin uyarlama senaryosunu geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin