Her Yerde Sen Burak (Ali Yağcı) kimdir? Yaşı, önceki dizileri..

Her Yerde Sen dizisi hikayesi ve oyuncularıyla, yaz döneminin yeni gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Her Yerde Sen Burak kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Merve Mutlu
14 Haziran 2019 - 15:01
Yeni Bölüm

Her Yerde Sen dizisi hikayesi ve oyuncularıyla, yaz döneminin yeni gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Her Yerde Sen Burak kimdir? Gerçek adı nedir?

Her Yerde Sen Burak kimdir?

19-06/14/burak.png

Selin'in çalıştığı mimarlık şirketinin sahibinin oğludur. Şirkette müdür olacağını sandığı gün, kendisi yerine gelen yeni müdürün Demir adında biri olduğunu öğrenmesi onu sinirlendirir. Proje yöneticiliği görevine geri dönen Burak, Selin'e de yakınlık duymaktadır. Demir'in hem kendi pozisyonunu alması hem de Selin ile yakınlığı hırsını ikiye katlayacak. 

Her Yerde Sen dizisinde Burak karakterini Ali Yağcı canlandırmaktadır.

Ali Yağcı kimdir?

19-06/14/ali-yagci-kim.jpg

Model, sinema ve dizi oyuncusu. 1990 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Mutfakta yemek yapmayı çok seven model Ali Yağcı aynı zamanda dizi oyunculuğu yapmaktadır. Deniz Erdem ile Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi almıştır. Kova Burcu olan Ali Yağcı, gelecek vaat eden model ve oyuncular arasında yer almaktadır. Son olarak 2016 yılında yayınlanan Umut Apartmanı filminde rol almıştır. Atv’nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor’da “Meriç” rolü ile karşımıza çıkmış, ardından Adını Sen Koy dizisinde “Kerem” karakterini canlandırmıştır. Son olarak da Erkenci Kuş dizisinde rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin