Netflix dizisi Russian Doll 2. sezon onayı aldı!

Netflix'in ilgiyle takip edilen Russian Doll dizisi 2. sezon onayı aldı! Russian Doll dizisinin yeni bölümleri ne zaman?

Nurşah
14 Haziran 2019 - 15:04
Kültür Sanat

Netflix platformu üzerinden yayınlanan bölümleri ile büyük bir ilgi gören Russian Doll dizisine ikinci sezon onayı çıktı! 1 Şubat 2019 tarihinde izleyici ile buluşan dizinin merakla beklenen 2. sezon haberi ise geçtiğimiz gün izleyici ile paylaşıldı!

19-06/14/russian-doll-2-sezon-ne-zaman-1560513121.jpg

Russian Doll 2. sezon detayları

Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Natasha Lyonne tarafından paylaşılan videoda dizinin ikinci sezonunun olacağının müjdesi izleyiciler ile paylaşıldı! Russian Doll resmi Twitter hesabı ise bu haberi paylaştığı bir video ile doğruladı...

19-06/14/russian-doll-2-sezon.jpg

Yeni bölümlerin yayın tarihine ilişkin net bir tarih ise izleyici ile paylaşılmadı fakat merakla beklenen ikinci sezonun da ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacağı söyleniyor... Ters köşe sahneleri ile akıllarda yer tutan Russian Doll dizisinde; bir zaman döngüsünde sıkışıp kalan ve öldüğü gün olan 36. yaş gününü defalarca yaşamak zorunda kalan genç bir kadının komedi ve gizem dolu hikayesini izledik...  Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin