Her Yerde Sen nerede çekiliyor?

Fox Tv ekranlarının eğlence dolu romantik komedi dizisi Her Yerde Sen nerede çekiliyor?

Nurşah
14 Haziran 2019 - 17:26
Yeni Bölüm

Karga Seven Pictures imzası taşıyan Her Yerde Sen dizisi bu akşam Fox Tv'de ekran macerasına başlıyor! Eğlence dolu konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin çekim yeri de izleyiciler tarafından merak edildi! Her Yerde Sen dizisi nerede çekiliyor?

19-06/14/her-yerde-sen-cekim-yeri.jpg

Her Yerde Sen nerede çekiliyor?

Birbirlerinden habersiz aynı evi satın alan iki gencin eğlence dolu bir aşka dönüşecek hikayesini konu edinen Her Yerde Sen dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Fragmanlarda gördüğümüz kadarıyla bazı sahnelerin denize kıyısı bulunan Sarıyer, Beşiktaş gibi semtlerde çekildiği tahmin ediliyor. Dizinin konu akışına ve gizliliğine zarar gelmemesi açısından net mekanlar ise paylaşılmadı...

19-06/14/her-yerde-sen-dizi-konusu.jpg

Her Yerde Sen konusu

Uzun bir aradan sonra İstanbul'a geri dönen Demir, evinde Selin'in yaşadığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Birbirlerinden habersiz olarak aynı evi satın alan ikilinin yolları, iş yerinde de kesişmeye devam ediyor çünkü Demir, Selin'in çalıştığı şirketin yöneticisi! İkili arasındaki bu tatlı mücadele yaz aylarına damgasını vuracak gibi görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin