Disney+ dizisi Love, Simon'a Ana Ortiz katıldı! Love, Simon nasıl bir dizi? Konusu ne?

Disney'in dijital platformu Disney+'ta yayınlanacak olan Love, Simon dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Love, Simon konusu...

Disney'in yakın bir zaman içinde hizmete sokacağı dijital yayın platformu Disney+ için hazırlanan "Love, Simon" dizisinin oyuncu kadrosuna dair haberler gelmeye başladı.

ANA ORTIZ "LOVE, SIMON" DİZİSİNDE

Ugly Betty, Devious Maids ve son olarak Whiskey Cavalier'da izlediğimiz aktris Ana Ortiz dizinin başrol oyuncularından biri oldu.

19-06/14/ana-ortiz.jpg

"LOVE, SIMON" KONUSU

Çoğunlukla olumlu eleştiriler alan 2018 yapımı aynı isimdeki filmin spin-off'u olan ve bölümleri yarımşar saatten oluşan dizinin hikayesi farklı bir genç karakter Victor'a odaklanacak. Ortiz'i Victor'ın annesi Isabel karakteriyle izleyeceğiz.

Becky Albertalli'nin genç yetişkin romanı Simon vs. the Homosapien Agenda'dan uyarlanan orijinal filmin hikayesi Atlanta'nın banliyölerinde yetişen eşcinsel bir genç olan Simon'a (Nick Robinson) odaklanıyordu. Filmde Simon'ın annesini Jennifer Garner oynuyordu.

19-06/14/disney-plus-logosu.jpg

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Filmin uyarlama senaryosunu kaleme alan This Is Us yürütücü yapımcı/showrunner'ları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger dizi uyarlamasında da yazarlık yapıyorlar. Filmin yönetmeni olan Greg Berlanti ise Warner Bros TV ile özel bir anlaşmasının olması sebebiyle bu projeye dahil olmadı.

Aptaker ve Berger ile birlikte Marty Bowen, Isaac Klausner (Temple Hill), Pouya Shahbazian ve showrunner göreviyle Brian Tanen projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Geçmiş dönemde Ugly Betty ve Devious Maids'te birlikte çalışan Tanen ve Ortiz böylelikle yeni bir projede tekrar birlikte çalışma fırsatı yakalamış oldular.

"Love, Simon" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin