L.A.'s Finest dizisinin 2. sezonu olacak mı? Spectrum'dan karar çıktı!

Jessica Alba'lı Spectrum dizisi L.A.'s Finest'ın geleceği belli oldu. Spectrum diziye resmi 2. sezon onayını verdi. L.A.'s Finest 2. sezon detayları...

Spectrum'un ilk orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan "L.A.'s Finest" dizisinin takipçilerini mutlu edecek haber erkenden geldi! Kimi sert eleştiriler ve sette yaşanan talihsiz kaza gibi bazı olumsuzluklara rağmen dizi resmi 2.sezon onayını aldı.

L.A.'S FINEST 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

Gelişmeyi 59. Monte Carlo Televizyon Festivali'nin açılış gecesine katılan dizinin başrol oyuncuları ve yürütücü yapımcıları Gabrielle Union ile Jessica Alba duyurdular.

19-06/14/las-finest-dizisi-izle.jpg

Geliştirme aşamasında ilk olarak NBC'den deneme bölümü onayı alan ancak NBC'nin projeyi ilerletmemesi üzerine Charter Communications'a bağlı Spectrum'a transfer olan dizi 13 Mayıs'ta üç bölümle sezonu açmıştı. Sezonu 13 bölümden oluşan dizi 17 Haziran'da çift bölümle sezonu noktalayacak. İkinci sezonun kaç bölüm süreceği konusunda şimdilik bir bilgi gelmiş değil.

Bad Boys film serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer'ın Jerry Bruckheimer TV'si, Doug Belgrad'ın 2.0 Entertainment'ı ve Sony Pictures TV Studios iş birliğiyle hazırlanan yapımın senaryosunu The Blacklist yazar-yapımcılarından Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisi kaleme alıyor.

Spectrum Orijinal Yapımlar Başkanı Katherine Pope konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Birbirine güvenmeyi, birbirine destek olmayı öğrenmeye devam eden, birçok sorunla uğraşan iki güçlü kadını merkezine alan dizinin deneme bölümünü izlediğimde onları artık her yerde takip edeceğimi biliyordum. Yaratıcılar Brandon Sonnier ve Brandon Margolis, dizinin yıldızları/yürütücü yapımcıları Gabrielle ve Jessica ile ilk orijinal dizimizi takdim etmemize yardımcı olup ikinci sezon onayının son derece kolay bir şekilde çıkmasını sağlayan herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Spectrum Başkanı Jeff Frost ise düşüncelerini şöyle dile getirdi: "İzleyicilerin L.A.'s Finest'a verdiği tepkilerden çok fazla etkilendik. Gabrielle ve Jessica birlikte mükemmeller. Muhteşem showrunner'larımız Brandon Sonnier, Brandon Margolis ve Pam Veasey aksiyon dolu ve sürükleyici ilk sezonda harika iş çıkardılar. Üretken ve yetenekli ekibimizle tekrar çalışmak ve Syd ile Nancy'nin yeni sayfalarına dalmak için sabırsızlanıyoruz."

19-06/14/las-finest-dizisi.jpg

"L.A.'S FINEST" KONUSU VE KADROSU

Bad Boys II (2003) filminde Gabrielle Union'ın hayat verdiği Özel Ajan Sydney "Syd" Burnett karakterini merkezine almasıyla Bad Boys filminin spin-off'u olma özelliğini taşıyan L.A. Finest'ın hikayesinde; son olarak Miami'de bir uyuşturucu kartelini devirirken görülen Syd Burnett'ı artık geçmişini geride bırakmış bir Los Angeles Polis Departmanı dedektifi olarak görüyoruz.

Syd, yeni iş ortağı çalışan bir anne olan Nancy McKenna (Alba) ile tamamen farklı yaşam tarzı ve beklentilerine sahip olsa da her ikisi de işlerinin en iyilerindendir. Nancy McKenna, Syd'in pişmanlık duymayan keyif düşkünü yaşam tarzının büyük bir kişisel sırrı maskeleyebileceğini öğrendiğinde ise işler biraz karışır.

Zach Gilford, Duane Martin, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds ve Ernie Hudson dizinin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler.

Eski CSI: NY showrunner'ı Veasey; Margolis ve Sonnier ikilisi ile birlikte yürütücü yapımcı/ortak showrunner olarak görev yaparken Union, Alba, JBTV'den Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed ile Jeff Gaspin, Jeff Morrone ve yönetmen Anton Cropper projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

L.A.'S FINEST 2. SEZON NE ZAMAN?

L.A.'s Finest'ın 2. sezonunun başlangıç tarihi henüz belli değil. Yeni sezonun 2020 senesinin yaz dönemine doğru izleciyle buluşması bekleniyor.

"L.A.'s Finest" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin