Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin ve Cedi Osman el ele!

Ekranların sevilen ismi Ebru Şahin sevgilisi ile ilk kez görüntü verdi.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 10:49
Magazin

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile birçok insanın kalbinde kendisine yer edinen Ebru Şahin, özel hayatı ile merak uyandırıyordu. Geçtiğimiz günlerde, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ın formasını giyen Türk profesyonel basketbolcu Cedi Osman ile tatilde olduğu iddia edilen Şahin bu iddiaları reddetmişti ancak doğru olduğu ortaya çıktı. 

20-07/16/ced.png

Geçtiğimiz günlerde aşk iddialarını yalanlayan ikili geçtiğimiz gün de bir mekanda eğlendikten sonra trafik ışıklarında yakalanınca aşkları belgelenmişti. Magazincilere yakalanan ikili pes etti ve bu kez de Alaçatı'da el ele objektiflere yakalandılar. Çiftin el ele pozunu yakalayan da Hürriyet gazetesi oldu.

Yeniyer adlı mekanda yemek yiyen taze çift, dışarıya da el ele çıktı. Muhabirlerle sohbet eden ikili, arkadaş ortamında tanıştıklarını, ilişkilerinin yeni başladığını ve mutlu olduklarını belirttiler.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin