Sen Çal Kapımı son bölüm ne kadar izlendi?

Ekranların yeni dizisi Sen Çal Kapımı ne kadar izlendi?

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 11:01
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel (Eda) ve Kerem Bürsin'in (Serkan Bolat) yer aldığı, Fox ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz akşam 2. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sen Çal Kapımı 2. bölüm ne kadar izlendi?

20-07/16/sen-cal-kapimi.jpg

MF Yapım tarafından hazırlanan dizi: İsmail Ege Şaşmaz, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimleri bir araya getirerek yeni bir romantik komediye daha imza attı.

Sen Çal Kapımı 2. bölüm ne kadar izlendi?

20-07/16/sen-cal-1594887093.jpg

Halasının çiçekçi dükkanında çalışan ve çiçeklere tutkuyla bağlı olan Eda'nın hayali peyzaj mimarı olmaktır ancak son sınıftayken bursunun kesilmesi ile mezuniyet hayalleri suya düşer. Bursunu kesen Serkan Bolat'ın karşısına çıkan Eda, onunla 2 ay sürecek nişanlı rolünü oynayarak bursunu geri kazanmaya çalışırken aşkla da tanışacaktır. Eğlenceli hikayesi ve sevilen isimlerden oluşan kadrosu ile dikkat çeken dizi: total'de 8.25, AB'de 7.46 ve ABC1'de 8.4 reytingle zirvede yer aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin