Defne Samyeli Sol Yanım dizisi ile ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen ismi Defne Samyeli ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 11:15
Gündem

Oyuncu kadrosunda: Deniz Barut, Cansel Elçin, Özge Yağız ve Esra Bezen Bilgin'in yer aldığı ve yapımcılığını BKM'nin yaptığı yeni dizi Sol Yanım için hazırlıklar devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğinde çekilecek.

20-07/16/defne-samyeli.jpg

Yeni dönemin iddialı projelerinden biri olan Sol Yanım dizisinin senaryosunu, güçlü kalemlerden biri olan Melis Civelek yazıyor. Hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler bir araya gelmeye devam ediyor. Diziye katılan son isim de daha önce Babam Sınıfta Kaldı ve İstanbullu Gelin dizilerinde rol alan Defne Samyeli oldu. 1972 yılında doğan ve  1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan oyuncu Ana Haber Bülteni sunuculuğundan oyunculuğa uzanan kariyerine yeni bir dizi daha katmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin