Onur Saylak Çukur dizisine mi giriyor?

Ekranların sevilen dizisi Çukur hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 11:27
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, Show TV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur'un yeni sezon hazırlıkları başladı. Dizi ile ilgili bomba bir iddia da gündeme oturdu. 

20-07/16/ukur.jpg

Oyuncu kadrosuna: Hazal Subaşı (Nehir), Damla Sönmez (Efsun), Nejat İşler (Çağatay) ve Barış Arduç (Arık Böke) gibi isimlerin dahil olduğu zengin kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Ay Yapım imzalı fenomen dizinin yeni sezonunda kadroya başka isimlerin de katılacağı iddia edildi. Proje için adı geçen isimlerden biri de en son Çarpışma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Onur Saylak oldu. Geçtiğimiz yıl Çarpışma dizisindeki rolü Veli Cevher'le Çukur'a konuk olan Onur Saylak'ın yeni sezonda Çukur'a dahil olmasının planlandığı konuşuluyor ancak henüz kesinleşmedi. 

20-07/16/onur-saylak.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin