Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi Arıza için Olgun Toker'le görüşülüyor!

Yeni dizi Arıza'nın hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 11:36
Gündem

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın yer alacağı ve Show TV ekranları için hazırlıklarına başlanan Arıza dizisinin çalışmaları devam ediyor. O3 Medya’dan Saner Ayar’ın yapımcılığını üstleneceği Arıza dizisinin senaryosunu Ozan Aksungur yazacak ve yönetmenliğini de Recai Karagöz yapacak.

20-07/16/ariza-dizisiiin.jpg

Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Seçkiner Alıcı, Levent Can, Hakan Salınmış, Yağız Can Konyalı, Hazal Benli, Cankat Aydos, Yeşim Salkım, Dilara Aksüyek, Fatih Dokgöz ve Cavit Çetin Güner'in kadrosuna dahil olduğu Arıza dizisinin oyuncu seçmeleri devam ediyor. 

Olgun Toker Arıza dizisine mi katılıyor?

20-07/16/olgun-t.jpg

Çekimleri Ağustos ayı itibariyle başlanacak olan dizinin Eylül 2020’de yayınlanması planlanırken dizinin kadrosu için başarılı oyuncu Olgun Toker'le de görüşüldüğü açıklandı. Toker en son Bir Aile Hikayesi dizisinde rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin