İsmail Hacıoğlu Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 13:16
Gündem

Başrollerinde Ceren Yılmaz (Zümrüt) ile Alp Navruz'un (Serhat) yer aldığı, Pastel Film imzalı sevilen dizi Zümrüdü Anka'nın yeni sezonunda kadroya yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Dram türündeki dizinin çalışmaları sürüyor. 

20-07/16/sahra-sas.jpg

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verildikten sonra belirsizlik nedeniyle sezon finaline giden Zümrüdü Anka dizisi, 15 Temmuz'da Ürgüp'te yeni sezon çekimlerine başladı. Dizinin yeni yönetmeni Serhan Şahin'in de iş başı yaptığı diziye en son Deniz karakteri ile Sahra Şaş dahil olmuştu.

İsmail Hacıoğlu Zümrüdü Anka dizisinin kadrosunda!

20-07/16/ismail-hacioglu.jpg

Senaryosunu yeni sezonda Eylem Canpolat'ın süpervizörlüğünde Işıl Sönmez, Leyla Uslu Oter ve Doruk Erengül'ün kaleme alacağı dizinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. En son Çocuk dizisinde başrolde yer alan İsmail Hacıoğlu, Cihan karakteri ile Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin