Hightown 2. sezon onayını erkenden cebe koydu! Yeni sezon detayları!

Starz'ın suç draması Hightown'a 2. sezon onayı çıktı! İlk sezonu süren dizinin yeni sezonu ile ilgili ilk bilgiler...

Hikayesi Cape Cod Koyu'nda geçen Monica Raymund'lu Starz dizisi "Hightown" hayranlarına güzel haber!

HIGHTOWN 2. SEZONU İLE DEVAM EDECEK!

Jerry Bruckheimer'ın yapımcısı olduğu dizi, yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını kopardı.

HIGHTOWN'IN MEMNUNİYET VERİCİ REYTİNGLERİ

Onay haberinin beklenenden erken gelmesinin arkasında diziye gösterilen ilginin memnun edici seviyede olması bulunuyor. Kanal, dizinin prömiyerinin uluslararası dijital platformlardaki gösterimleri ile yeni bir rekora imza attığını belirtti. Nielsen'in yayın günü ve sonrasındaki yedi günü baz alan değerlendirmesine göre ise dizinin bölümleri ortalama 1.5 milyon kişiye ulaşıyor.

20-06/12/hightown-monica-raymund.jpg

Starz Orijinal Programlama Başkanı Christina Davis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Rebecca, Gary ve Jerry, dinamik, heyecanlı hikaye anlatımına ve çok kültürlü oyuncu kadrosuna sahip, hem kameranın önü hem kamera arkasındaki kadın liderliğiyle bir Starz dizisinin tüm özelliklerini barındıran keyifli ve iyi yönetilen bir drama sundular. İzleyiciler hikayenin kusurlu ve karmaşık karakterleri ile derinden bir bağ kurmuş durumdalar ve ikinci sezonda Cape'teki değişen gelgitlerin ortasında karakterlerin aralarındaki ilişkilere hep birlikte daha derinlemesine dalmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

17 Mayıs 2020'de ekran serüvenine başlayan Hightown son olarak 07 Haziran 2020'de sezonun dördüncü bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor.

HIGHTOWN KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Hightown'ın hikayesi; silahını ve rozetini Provincetown'a gelen turist kızları baştan çıkarmak için kullanan bir parti kızı olup ayrıca Ulusal Deniz Balıkçılığı Servisi'nde görev yapan Jackie Quinones'in, Cape Cod Koyu'nda bir ceset bulmasıyla yaşamının değişmesine ve kendisini Cape'nin tehlikelerle dolu eroin salgınının merkezinde bulmasına odaklanıyor.

20-06/12/hightown-2-sezon.jpg

Oyuncu kadrosunda Raymund'a Riley Voelkel (Renee Segna), Shane Harper (Junior), Atkins Estimond (Osito), Amaury Nolasco (Frankie Cuevas Sr.), Dohn Norwood (Alan Saintille), James Badge Dale (Ray Abruzzo) gibi isimler eşlik ediyorlar.

Rebecca Cutter'ın (Gotham) yaratıcısı olduğu Hightown'ın yürütücü yapımcı kadrosunda ayrıca Gary Lennon, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve KristieAnne Reed bulunuyor.

"Hightown" (Starz) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin