Keira Knightley 'The Other Typist' dizisi ile televizyondaki en büyük işine imza atıyor!

Ünlü aktris Keira Knightley, The Other Typist isimli limitli dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hulu'nun yeni dizisi The Other Typist ile ilgili ilk detaylar...

Dijital yayın platformu Hulu, ünlü İngiliz aktris Keira Knightley'in başrolünde yer alacağı iddialı limitli dizi projesi "The Other Typist"in geliştirme çalışmalarına başladı!

KEIRA KNIGHTLEY YENİ DİZİ "THE OTHER TYPIST" İLE GELİYOR!

Suzanne Rindell'ın aynı isimdeki romanından Searchlight Television ve 20th Century Fox Television ortak yapımcılığında uyarlanan dizinin yazar-yürütücü yapımcılığını Ilene Chaiken (The L Word, Empire) üstleniyor.

20-06/11/the-other-typist-dizi.jpg

THE OTHER TYPIST NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Hikayesi Amerika Birleşik Devletleri'nde alkol yasağının olduğu dönem olarak bilinen Prohibition döneminin New York City'sinde geçen The Other Typist; kimlik, sınıf, takıntı ve yanlış arzular gibi temalara değinen psikoseksüel bir dönem-gerilim dizisi olarak nitelendiriliyor.

İşini oldukça ciddiye alan, kuralcı ve dünyadaki gelişmelerden pek haberdar olmayan bir polis departmanı yazıcısı olan Rose, göz alıcı yeni iş arkadaşı Odalie'nin (Knightley) karanlık dünyasına çekilir. Rose'un, Odalie'ye karşı duyduğu hayranlık ve onun ışıltılı hayatı kendisinde bir takıntıya dönüşür.

Ve nihai suç işlendiğinde, iki kadından hangisinin daha tehlikeli ve güvenilmez olduğu belirsizdir.

20-06/11/the-other-typist-romani.jpg

Pilot bölüm senaryosunu kaleme alan showrunner Chaiken ile birlikte Knightley, Rindell ve 3Arts'tan Oly Obst projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Karayip Korsanları serisi haricinde Love Actually ile Oscar adaylıkları kazanmasına vesile olan Pride & Prejudice ve The Imitation Game gibi filmler ile tanınan Keira Knightley için bu proje ilk büyük televizyon işi denilebilir. Oyuncu geçmiş dönemde Syfy mini dizisi Neverland (2011-seslendirme) ve PBS'nin iki bölümlük Doctor Zhivago uyarlaması mini dizisinde (2002) rol almıştı.

The Other Typist'in senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin