Virgin River 2. sezonda Dan Brady daha fazla görünecek! Yeni sezon oyuncu haberleri!

Netflix'in romantik dizisi Virgin River'ın 2. sezonu ile ilgili pek çok oyuncu kadrosu haberimiz var! Detaylar...

Netflix'in roman uyarlaması romantik draması "Virgin River"ın ikinci sezonunda Dan Brady'yi daha fazla göreceğiz!

VIRGIN RIVER 2. SEZON OYUNCU KADROSU HABERLERİ

Dizinin ilk sezonunda tekrar eden bir rolle kamera karşısına geçen aktör Ben Hollingsworth (Code Black), yeni sezon için kadrolu oyuncu mertebesine yükseltildi.

Hollingsworth'un hayat verdiği Dan Brady karakteri Jack'in (Martin Henderson) deniz kuvvetleri döneminden eski bir arkadaşı olup sivil hayata yeniden uyum sağlamakta sıkıntı çekmektedir. Jack, emri altında görev yapan herkese karşı sürekli bir sorumluluk hissettiği için Dan'e yardım etme konusunda telaşlıdır. Bununla birlikte Dan güvenilmez ve aldatıcı birisidir.

20-06/11/dan-brady-netflix-virgin-river.jpg

VIRGIN RIVER YENİ SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Virgin River'ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna daha önceden Carmel Amit (Jamie), Keith MacKechnie, (Nick), Donald Heng (George), Steve Bacic (Wes), Lane Edwards (Şerif Duncan), Thomas Nicholson (Leo Cavangh), Sarah Dugdale (Lizzie) dahil olurlarken; ilk sezonda Ricky karakterine hayat veren Grayson Gurnsey tıpkı Hollingsworth gibi kadrolu oyuncu mertebesine yükseltilmişti.

Robyn Carr'ın çok satan Harlequin kitap serisine dayanılarak hazırlanan bir çağdaş romantizm hikayesi olarak nitelendirilebilecek Virgin River'ın hikayesinin merkezinde; yeni bir hayata adım atmak için Kuzey Kaliforniya'daki ücra bir kasabaya taşınan pratisyen hemşire Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge) bulunuyor. Mel çok geçmeden küçük kasaba yaşamının beklediği kadar basit olmadığını ve Virgin River'ın gerçek manada evi haline gelebilmesi için öncelikle kendini iyileştirmeyi öğrenmesi gerektiğini keşfeder.

20-06/11/ben-hollingsworth.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Tim Matheson (Vernon "Doc" Mullins), Annette O'Toole (Hope McCrea), Lauren Hammersley (Charmaine Roberts), Jenny Cooper (Joey Barnes), Colin Lawrence (John "Preacher" Middleton) ve Daniel Gillies (Mark Monroe) gibi isimler yer alıyor.

Showrunner ve yürütücü yapımcılığını Sue Tenney'in üstlendiği yapımın yürütücü kadrosunda Jocelyn Freid, Roma Roth ve Christopher E. Perry de yer alıyor.

VIRGIN RIVER'IN 10 BÖLÜMLÜK 2. SEZONU NE ZAMAN?

Virgin River'ın on bölümden oluşan ilk sezonu 06 Aralık 2019 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu. İlk iki bölümünün yönetmen koltuğunda Andy Mikita'nın (Travelers, Reign) oturacağı ve yine 10 bölümden oluşacak olan yeni sezonun başlangıç tarihi ise henüz duyurulmuş değil.

"Virgin River" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin