Hint gençlik dizisi Feels Like Ishq ile 6 farklı aşk hikayesi!

Özel biriyle en beklenmedik şekilde tanıştığınızda ne olur? Hint gençlik dizisi "Feels Like Ishq" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te! Detaylar...

İlk görüşte aşk gibi, hafifçe vurulmak gibi, kalp çarpması gibi... Özel biriyle en beklenmedik şekilde tanıştığınızda ne olur?

HİNT DİZİSİ "FEELS LIKE ISHQ" NETFLIX'TE BAŞLADI

Hiç ummadıkları yerlerde aşkı bulan genç yetişkinlerin yaşadıkları duygu karmaşasını gözler önüne seren Hint gençlik dizisi "Feels Like Ishq" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

Radhika Madan, Amol Parashar, Rohit Saraf gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin 6 bölümlük ilk sezonu 23 Temmuz 2021 Cuma tarihinden itibaren izlenebiliyor.

Romantik komedi türündeki dizinin bir yaratıcı yönetmeni (Devrath Sagar) olsa da her hikaye ayrı bir ikili tarafından yazıp yönetiliyor. Dolayısıyla her kısa filmin ayrı bir tadı var ve kaçınılmaz olarak her bölüm etki ve başarı açısından diğerlerinden farklı.

21-07/26/feels-like-ishq-bolumleri.jpeg

FEELS LIKE ISHQ BÖLÜMLERİ

Süreleri 25 ile 32 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Gelini Bul, Düğünü Kurtar" (31 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Karantinada Aşk" (31 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Yıldız Ev Sahibi" (32 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Seviyor, Sevmiyor" (29 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "İş Görüşmesi" (27 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Ishq Mastana" (25 dakika)

Yapımın oyuncu kadrosunda Radhika Madan, Amol Parashar, Rohit Saraf dışında Kajol Chugh, Tanya Maniktala, Mihir Ahuja, Simran Jehani, Sanjeeta Bhattacharya, Saba Azaad, Skand Thakur, Zayn Marie Khan, Neeraj Madhav gibi isimler rol alıyor.

21-07/26/feels-like-ishq-netflix.jpeg

Feels Like Ishq ilk sezon yönetmen kadrosu ise Anand Tiwari, Ruchir Arun, Tahira Kashyap, Sachin Kundalkar, Jaydeep Sarkar, Danish Aslam'dan oluşuyor.

"Feels Like Ishq" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin