The Movies That Made Us 2. sezonda efsane filmlerin bilinmeyenlerine yolculuk!

Gişe rekortmeni filmleri ortaya çıkaran oyuncular, yönetmenler ve sektörün içinden isimlerle tanıştığımız belgesel dizisi "The Movies That Made Us" 2. sezonuyla Netflix'te! Geleceğe Dönüş, Forrest Gump, Pretty Woman ve Jurassic Park'ın bilinmeyenleri...

"İyi bir film çektiğinizde gerçeküstü bir hal alıyor. Ve bu güzellik, nesilden nesile aktarılıyor..."

Bizi bir araya getirip güzel anlar yaşatan gişe rekortmeni filmleri ortaya çıkaran oyuncular, yönetmenler ve sektörün içinden isimlerle tanıştığımız belgesel dizisi "The Movies That Made Us" 2. sezonuyla Netflix'te!

29 Kasım 2019'da yayınlanan ilk sezonunda bizi İlk Aşk İlk Dans, Evde Tek Başına, Hayalet Avcıları, Zor Ölüm gibi efsane filmlerin kamera arkasına ve bilinmeyenlerine götüren yapımın 2. sezonunun her bir bölümü yine geçmişin efsane filmlerini konu ediniyor.

21-07/26/the-movies-that-made-us.jpeg

İzleyiciler yeni sezonda; sektörün içinden isimlerin eğlenceli ve detaylı incelemeleriyle bir kuşağa damgasını vuran unutulmaz gişe rekortmeni filmlerin ardındaki hikâyeleri öğrenmeye devam ediyor.

THE MOVIES THAT MADE US 2. SEZON İÇERİĞİ

Yeni sezon, ilk sezon gibi toplam 4 bölümden oluşurken; bölümlerin içerikleri şu şekilde:

"Geleceğe Dönüş (Back to the Future)" isimli ilk bölümde; henüz olgunlaşmamış bir düşünceden yola çıkan ve pek çok başarısızlığın ardından gelen bu filmin, havalı bir araba ve yükseliş içindeki yıldızlarla gişede rekora koşmasının bilinmeyenlerine göz atıyoruz. Bölümün süresi 49 dakika.

48 dakika süreli ikinci bölüm "Pretty Woman (Özel Bir Kadın)"da senaryosu pek çok kez değişen, tanınmayan birini süper yıldıza dönüştüren ve romantik komedinin kurallarını tekrar yazan efsane filmin başarısı şaşırtmaya devam ediyor.

"Jurassic Park" isimli üçüncü bölümde; tombul bir T. rex'i görsel efektlerin asi tipleriyle bir araya getiren, gişenin ağır sıklet rekortmeni bu yapımının filmlerin yapılış şeklini kökten değiştirmesine tanıklık ediyoruz. Bölümün süresi 46 dakika.

45 dakika süreli dördüncü bölümün konusu ise Tom Hanks'li Forrest Gump. Hayat bir kutu çikolataya benzer, içinden ne çıkacağı belli olmaz. Oyuncu ve bütçe sıkıntılarına rağmen 1990'lı yılların klasiği hâline gelen film bu sözü gerçekten doğrular nitelikte.

21-07/26/the-movies-that-made-us-2-sezon-fimleri.jpeg

Oyuncular Dan Aykroyd ve Daniel Stern ile yönetmenler Ivan Reitman ve Chris Columbus gibi isimlerin hitleri anlattığı The Movies That Made Us, The Nacelle Company yapımcılığında hazırlanıyor.

21-07/26/the-movies-that-made-us-2-sezon-afisi-1627253704.jpeg

"The Movies That Made Us" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin