Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm Fragmanı Yayında! Neler Olacak?

Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Uzun bir bekleme süresinden sonra gelen fragmanda neler gördük? Aşk Mantık İntikam 6.bölümde neler olacak?

Oğulcan Özsezgi
26 Temmuz 2021 - 00:47
Gündem

Aşk Mantık İntikam, uzun bir ara verdi. Aslında ara çok uzun değil ama dizinin hayranları için 1 haftalık bir ara bile çok geldi. Gelen mesajlarda ve yorumlarda ise üzerinde durulan konu hep fragman oldu. Bayram nedeniyle ara verilen yapımda, yeni bölüm fragmanının ne zaman geleceği merakla bekleniyordu. İşte Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı da sonunda geldi.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmazda zaten trend listesindeki yerini almayı başardı. Peki yeni bölüm fragmanın da neler dikkat çekiyor? Aşk Mantık İntikam 6.bölümde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm Fragmanı Geldi

Yeni bölüm fragmanında Esra, Çınar’a ne dedi bunu göremiyoruz. Açıkçası Esra’nın son bölümde Ozan’a attığı tokat çok konuşulmuştu. Sonrasında Çınar’ın Esra’nın elini tutması ve bir şey söyleyeceğinin duyulması ise ikili arasında aşk mı başlayacak sorularını akla getirdi.

Yeni bölüm fragmanı da bu mesele üzerinden başlıyor. Esra ile Çınar arasında nasıl bir konuşma geçti göremiyoruz ama Esra, Ozan’a açıklama yapıyor. Ozan, Çınar’ın Esra’nın elini tutmasına bir hayli kızmış gibi gözüküyor. Esra ise ona aralarında bir şey olmadığını ve sadece arkadaş olduklarını anlatıyor.

Bu sırada şirkette Esra’nın talihsiz bir olay yaşadığına da şahit olacağız. Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı için en çok dikkat çeken kısım burası olacak gibi. Öyle ki Esra’nın üzerinde bir spot ışığı düşecekken, Ozan son anda onu kurtarıyor ama bu kazada Ozan yaralanıyor. Ozan’ın hastaneye düştüğünü görüyoruz. Ziyaretine gelen Çağla ise yine Ozan’a çok yakın davranıyor.

Bu durum Esra’nın bir hayli kızmasına neden oluyor ve bu sefer de Esra kıskançlık krizlerine girmeye başlıyor. Bakalım ikili arasında daha neler olacak? 40 saniyelik Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı içerisinde gördüklerimiz bunlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin