Yasak Elma 5.Sezon için Bir Detay Daha Geldi

Yasak Elma 5.sezonu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Bu kez yeni oyuncuların diziye nasıl dahil olacağı ortaya çıkmış oldu.

Oğulcan Özsezgi
26 Temmuz 2021 - 00:35
Gündem

Yasak Elma, bir gitti bir geldi desek yeridir. Dizi çok iddialı bir yapım olarak başladı ama sonrasında hikaye değişiklikleri karakter değişiklikleri derken, ilginç bir hal aldı. Bu şekilde başarılı bir 4 sezonu geride bırakan yapım, aslında 5.sezonu gelmeyecek diye bakılan dizilerden birisiydi.

Dizinin yeni sezonunun olmayacağı ve 4.sezonda işlerin sona ereceği düşünülüyordu. Fakat hayranların yoğun ilgisi sonrasında ve yeni sezon isteği sonrasında sezon finaliyle beraber yeni sezonun geleceği de kesinleşmişti. Ama iş bu ya ardı ardına, peşi sıra ayrılıklar da beraberinde geldi.

Oyuncu kadrosunda eksiklikler yaşanacak ve dizi gücünü kaybedecek derken bir yandan da yeni oyuncu haberleri gelmeye başladı. Yakın zamanda diziye 5.sezonla beraber katılacak olan yeni ismi öğrendik. Resmi açıklama ile duyurulan yeni isimden sonra dizide nasıl bir değişiklik olacağı da ortaya çıktı.

Yasak Elma’ya Yeni Bir Aile Katılıyor

Yakın zamanda diziye katılacağı açıklanan yeni oyuncu, Biran Damla Yılmaz olarak duyurulmuştu. Baraj dizisinin final yapmasının ardından yeni sezonda Yasak Elma dizisine geçeceği kesinleşen ünlü oyuncunun, diziye nasıl giriş yapacağı da ortaya çıktı.

Bilgilere göre ünlü oyuncu diziye aile ile beraber katılacak. Yasak Elma 5.sezonda yeni bir ailenin diziye dahil olduğunu göreceğiz. Diziye yeni katılacak olan ailenin en öne çıkan karakterini yani kızlarını ise Biran Damla Yılmaz canlandıracak. Ünlü oyuncuya eşlik edecek olan diğer yeni isimler kimler bunu şimdilik bilmiyoruz.

21-07/26/yasak-elma.jpg

Yasak Elma 5.sezon çekimlerinin de yakında başlaması bekleniyor. Bu yeni karakterin diziye katılması, yeni bir ailenin de gelmesi durumu nasıl değiştirecek açıkçası tahmin etmek zor. Yasak Elma, bu değişiklikleri kaldıran dizilerden birisi. Daha öncede dizi de önemli değişiklikler oldu ama dizi genel anlamda yüksek reytinglerle devam etmesini de bildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin