Şebnem Bozoklu Yeni Dizi Projesiyle Ekranlara Dönüş Yapıyor

Şebnem Bozoklu yeni bir dizi ile ekranlarda yeniden boy göstermeye hazırlanıyor. Dizinin adı Elbet Bir Gün olacak! Peki dizi ne zaman geliyor?

Oğulcan Özsezgi
26 Temmuz 2021 - 00:23
Gündem

Yeni sezon yakında başlayacak ve yeni sezonun başlaması yeni heyecanların da gelmesi demek oluyor. İkinci ya da devam sezonlarını beklediğimiz çok fazla dizi var. Bunun yanında yeni yayınlanacak olan da bir hayli dizi var. Bu dizilerden birisi de Şebnem Bozoklu’nun başrolde yer alacağı yeni yapım olacak.

Şimdiden birkaç oyuncusu belli olmaya başlayan dizinin en önemli yanı ise dediğimiz gibi başrolünde Şebnem Bozoklu’nun olacak olması. Tabii ki ünlü isme eşlik edecek olan başka iddialı isimler de bekliyoruz.

Şebnem Bozoklu Nasıl Bir Rol Üstelenecek?

Fox TV kanalından yayınlanması beklenen dizinin, Elbet Bir Gün adıyla geldiğini göreceğiz. Dizinin konusu hakkında çok fazla bir detay paylaşım yok ama başrolde yer alacak olan ünlü oyuncunun hayat vereceği karakterin hikayesini izleyeceğiz gibi duruyor.

Dram türünde olması beklenen dizide başrol olacak olan Şebnem Bozoklu, Nesibe olarak isimlendirilecek olan ana karakteri canlandıracak. Nesibe karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncuya eşlik edecek olan ikinci isim ise Sinem Ünsal olacak.

İkili kardeşleri canlandıracak. Abla kardeş rolünde yer alacak olan ikilinin odağında dönen olayları izleyeceğiz. Dram türündeki yapım için çok yakında çekimlere geçilecek ve çekimlerin hemen sonrasında dizi, yeni sezonda yayınlanacak.

21-07/26/ebnem-bozoklu-2.jpg

Konu ve diğer karakterler konusunda da yakın zamanda bilgilerin gelmeye başlaması bekleniyor. Şu an bile değerlendirdiğimiz zaman dizi, çok iddialı olacak diyebiliriz. Bir yandan Şebnem Bozoklu için ekranlara geri dönüş projesi olması bir yandan da yeni bir dram projesi olmasıyla şimdiden ilgiyi çeken yapım, Eylül ya da Ekim ayı gibi yayınlanır diye bekliyoruz.

Dizinin Fox TV için planlandığını da tekrar hatırlatmış olalım. Kanal bir süredir iddialı dizilerini kaybediyor. Final yapan çok iddialı diziler oldu. Böyle düşünecek olursak, kanal için de önemli bir adım olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin