His Dark Materials 1 . sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

HBO ve BBC ortak yapımı fantastik dizi His Dark Materials'ın yeni bölümünde neler olacak? His Dark Materials 1. sezon 5. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Philip Pullman'ın aynı isimdeki (Karanlık Cevher) fantastik roman üçlemesinden uyarlanan yüksek bütçeli "His Dark Materials" dizisi geçtiğimiz hafta sonu sezonun dördüncü bölümü "Armour" ile ekranlara geldi.

HIS DARK MATERIALS 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; kuzeye doğru ilerleme yolunda Lyra cadılar, bir zepilin pilotu ve zırhlı ayı ile iş birliği yapmaya çalışır.

19-12/01/his-dark-materials-1-sezon-5-bolum-foto1.jpeg

HIS DARK MATERIALS 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

His Dark Materials, Jack Thorne'un senaryosunu kaleme alıp, Otto Bathurst'un (Peaky Blinders) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "The Lost Boy" ile 01 Aralık 2019 Pazar akşamı BBC One, 02 Aralık 2019 Pazartesi akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-12/01/his-dark-materials-1-sezon-5-bolum-foto3.jpeg

HIS DARK MATERIALS 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Aletiyometre Lyra (Dafne Keen) ve Iorek'i (Joe Tandberg), Roger ve diğer kayıp çocukları bulma arayışında şok edici ancak çok önemli bir ipucu edinmelerini sağlayacak yeni bir yörüngeye yönlendirir.

HIS DARK MATERIALS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/01/his-dark-materials-1-sezon-5-bolum-foto4.jpeg

19-12/01/his-dark-materials-1-sezon-5-bolum-foto2-1575233045.jpeg

"His Dark Materials" (HBO) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin