His Dark Materials 3. sezon olacak mı? Resmi açıklama geldi!

Altın Pusula isimli roman serisinden ekrana uyarlanan fantastik dizi "His Dark Materials"ın geleceği belli oldu!

Serüven devam ediyor...

HIS DARK MATERIALS'A 3. VE FİNAL SEZONU ONAYI!

Philip Pullman'ın Altın Pusula isimli roman serisinden ekrana uyarlanan "His Dark Materials" 3. sezonuyla geri dönecek! Ortak yayıncılar HBO ve BBC One diziyi 3. sezon için yenilerken aynı zamanda bu sezonun final sezonu olacağı duyuruldu. Yani izleyiciyi son bir sezonluk serüven bekliyor!

İlk sezonu 8, ikinci sezonu Covid-19 etkisiyle 7 bölümden oluşan yapımın final sezonu 8 bölümden oluşacak.

Final sezonunun çekimlerine 2021 yılı içinde Cardiff, Galler'de başlanacak.

20-12/29/dafne-keen-his-dark-materials.jpg

Bad Wolf ve New Line Cinema'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin ikinci sezonu 20 Aralık'taki BBC One ve 28 Aralık'taki HBO yayınlarıyla sonlanmıştı. HBO'dan Casey Bloys, geçmiş dönemdeki röportajlarında His Dark Materials'ın ailece izlenen popüler bir dizi olmasından duydukları memnuniyeti dile getirmişti.

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada "Phillip Pullman'ın destansı, karmaşık ve kültürel açıdan yankılanan çalışmalarını televizyona taşımak bizim için muazzam bir ayrıcalık oldu. İlk iki sezondaki olağanüstü çalışmaları için iş ortaklarımız BBC ve Jane Tranter liderliğindeki Bad Wolf ekibine teşekkür ediyoruz. Lyra'nın yolculuğunun son parçası ile üçlemeyi tamamlamayı dört gözle bekliyoruz" ifdelerini kullandı.

Sihir kurallarının hüküm sürdüğü bir evrende, kayıp bir çocuk vakasını araştıran küçük Lyra'nın (Dafne Keen) büyük bir gizemin perdelerini aralamasını konu edinen yapımın oyuncu kadrosunda Dafne Keen'e Amir Wilson (Will Parry), Ruth Wilson (Marisa Coulter), Ariyon Bakare (Lord Carlo Boreal), Andrew Scott (John Parry), Will Keen (Hugh MacPhail), Ruta Gedmintas (Serafina Pekkala) ve Lin-Manuel Miranda (Lee Scoresby) gibi isimler rol alıyor.

20-12/29/lin-manuel-miranda-andrew-scott.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Jane Tranter, Dan McCulloch, Joel Collins, Julie Gardner (Bad Wolf); Philip Pullman, Jack Thorne, Francesca Gardiner; Deborah Forte, Toby Emmerich, Carolyn Blackwood (New Line Cinema); Ben Irving'den (BBC) oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin